Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η κ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ? Ο Γιατρός είπε να λέμε πάντα ΝΑΙ, αλλοιώς είμαστε το 94% ... αντικομμουνιστές. και το 6% οι ΣΩΣΤΟΙ!! Αμεεεε!

Ροπαλιά στο κεφάλι μας ήρθε με τη δήλωση της γ.γ. του ΚΚΕ κ. Παπαρήγα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αντικομουνιστικό!!!.
Τι εξυπνατζίδικη δήλωση κι’ αυτή. Τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ τον ρώτησε αν αυτό που ισχυρίζεται η περί ου ο λόγος κυρία ανταποκρίνεται στην αλήθεια?.
Έχει πεισθεί η εκ Περισσού γραμματεύς έχοντας ρωτήσει απαξάπαντες τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ότι διαθέτουν αντικομουνιστικό μένος?...
Ότι οι γονείς και οι παπούδες τους δεν πολέμησαν δίπλα στον Άρη Βελουχιώτη που τον πούλησε το ΚΚΕ με τη συνθήκη της Βάρκιζας και τους το έχει καταλογίσει με τις δηλώσεις του και τη λεβέντικη συμπεριφορά του απέναντι στην αποστασία του κόμματος?...Ότι δεν έδωσαν τη μάχη μαζί με τους Μπελογιάννη, Καλούμενο, Μπάτση, και Αργυριάδη που τους είχαν καρφώσει οι χαφιέδες του κομματικού μηχανισμού του ΚΚΕ στους ασφαλίτες?...
Μιλάει το ΚΚΕ για αντικομουνισμό του ΠΑΣΟΚ, που το ίδιο συνεργάστηκε με τους αντικομουνιστές διώκτες του το 89?!!!...
Εξαπολύει μύδρους στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ, όταν την τελευταία πενταετία όχι απλά είναι ο Αριστερός Ψάλτης της Δεξιάς, αλλά το Δεκανίκι της, ο παρελκυστικός απεργοσπαστικός της μηχανισμός που δεν καταδέχεται να κατεβαίνει στους εργατικούς αγώνες με όλους τους εργαζόμενους, αλλά πηγαίνει σε ξεχωριστό σημείο για να διασπάσει τους αγώνες των εργαζομένων υπέρ της Δεξιάς. Η αιτιολογία είναι ότι οι αγώνες της ΓΣΕΕ είναι των αστικών κομμάτων με τα οποία δεν μπορεί να έχει σχέση!!!.
Ποιος μιλά το ΚΚΕ της ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, Που δεν αφήνει τους εγαζόμενους να απεργήσουν!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ και τους πληρώνουν οι εργάτες και οι εργαζόμενοι της Ελλάδας στη θέση του με όλο το βάρος που έχει επισσωρεύσει στις πλάτες τους το ΚΚΕ της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ μέσα στα χρόνια, και που έχει συντείνει και κείνο όπως και όλοι οι έχοντες και κατέχοντες καπιταλιστές στη μεγάλη τρύπα του Ελληνικού Δημοσίου με τη φοροδιαφυγή του.
Το ΚΚΕ Α.Ε. οι μεγαλοαστοί,
Το ΚΚΕ που δεν χρωστά αλλά βγάζει χρήματα, ενώ τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελληνικής Βουλής είναι χρεωμένα στους τραπεζίτες.
Το ΚΚΕ ο προστάτης των λαϊκών συμφερόντων που κολυμπά σε ωκεανό δισεκατομμυρίων σόλο, χωρίς τη συμμετοχή των εργατών και εργαζομένων.
Το μουσαντένιο επαναστατικό ΚΚΕ.
Το οπορτουνιστικό ΚΚΕ που πρόδωσε τη λαϊκή επανάσταση, Που σφετερίστηκε και εμπορεύεται το αίμα των λαικών αγωνιστών.
Το ΚΚΕ που φοβάται το κοινωνικό ανιδιοτελές επαναστατικό μήνυμα του Άρη Βελουχιώτη και του Νίκου Μπελογιάννη.
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ ....
Αναρτήθηκε από http://kafeneio-gr.blogspot.com/
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL
Και για την αντιγραφή, ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, έτσι για να μη λέτε ότι ΜΟΝΟ εμείς είμαστε ... αντικομμουνιστές, ή ξαφνικά τρελλάθηκε ΟΛΟΣ ο κόσμος και τον έπιασε... αντικομμουνιστική υστερία. Για κάθε αίτιο, υπάρχει και το αιτιατό. με λίγα λόγια όσοι δεν ψηφίζουν ΚΚΕ έχουν καταληφθεί απο αντικομμουνιστικό παραλήρημα. Δηλαδή το 94% είναι προβληματικό και το 6% έχει ΟΛΑ τα δίκαια του κόσμου. Ο.Κ. ΟΤΙ πείτε.Έτσι είπε ο ... γιατρός, να σας λέμε ΠΑΝΤΑ ναί.

3 σχόλια:

  1. Η Παπαρήγα μίλησε για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ που έχει τον Πάγκαλο σε διατεταγμένη υπηρεσία για τέτοιου είδους δηλώσεις. Εχει το ακαταλόγιστο το έχει κάνει και στο παρελθόν πολλές φορές οπότε το έχει συνηθίσει ο κόσμος. Όμως ακόμα και μετά από έγγραφη επιστολή της Παπαρήγα προς τον Παπανδρέου για να τοποθετηθεί πάνω στις δηλώσεις πάγκαλου, αυτός αποφεύγει να το κάνει, ταυτιζόμενος και με τις δηλώσεις πάγκαλου, αλλά υποδηλώνοντας και συμμετοχή.

    Τώρα εσείς δημοσιεύετε αυτό το κείμενο που κάνει κριτική στο ΚΚΕ γιατί δεν είναι αρκετά κομμουνιστικό. Δεν είναι λίγο παράλογο αυτό? Συμφωνείτε κι εσείς ότι θα έπρεπει να ήταν περισσότερο κομμουνιστικό? Τότε το ΛΑΟΣ τι θα έπρεπε? θέλετε να είστε αντικομμουνιστές ή αντιΚΚΕ?

    Τα δισεκατομμύρια τώρα δεν ξέρω που τα βρήκε το άρθρο, υπάρχει χρόνια αυτή η προπαγάνδα, αλλά μπορεί κανείς να καταλάβει τα οικονομικά από την ποιότητα του 902, την εμβέλειά του, αλλά και από τα περιφερειακά τμήματα του ΚΚΕ που αν δει κανένας βγάζουν τα εξοδά τους με πλάνο και με εισφορές απο μέλη φίλους και οπαδούς του κόμματος.

    Τώρα για το τελευταίο επιχείρημα του blog ότι το 6% μόνο ψηφίζει ΚΚΕ, να πώ ότι το ποσοστό στις τελευταίες εκλογές ήταν 8,15%.
    Να πώ επίσης ότι το ΛΑΟΣ είχε 3,8%. Δηλαδή το υπόλοιπο 96,2% χαζοί είναι κατά την ίδια λογική?
    Να πώ επίσης ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μάζεψαν περι το 80% των ψήφων. Αυτοί πόσο έξυπνοι είναι δηλαδή?

    Εχουμε όλα τα δίκαια του κόσμου γιατί έχουμε σωστή θεωρία. Κι αν έχεις σωστή θεωρία θα έρθει και η πράξη...


    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ - ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ ΝΕΤ ΠΡΙΝ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ << ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (ΤΟ ΚΚΕ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΜΟΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ? >> !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive