Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

3η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΝΕ.Ο.Σ.


Για να είμαστε Απολύτως!!! Ακριβείς και αντικειμενικοί κάνουμε 2 διευκρινήσεις σχετικά με την συνδιάσκεψη:

1ον) Σχετικά με την θέση του κου Μπάμπη Καραθάνου στην 4η θέση του Ευρωψηφοδελτίου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! σε ποια θέση θα είναι στο Ευρωψηφοδέλιο ακόμα, εμείς το αναδημοσιεύσαμε από εδώ (http://gkaratheodoris.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html) και πράγματι αν και ρωτήσαμε σχετικά, δεν πήραμε συγκεκριμένη απάντηση (θεωρήσαμε ότι το http://gkaratheodoris.blogspot.com έχει κάποια ποιο συγκεκριμένη πληροφόρηση), το γεγονός πάντως είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα σε ποια θέση θα είναι στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ.

2ον) Το σχόλιο σχετικά με τον Κο Μάκη Τριανταφυλλόπυλο (το οποίο κατά την γνώμη μου ήταν πολύ ήπιο μπροστά σε αυτά που έχει κατηγορήσει μέλη-στελέχη του πατριωτικού χώρου, περί φασιστών κ.λ.π. ασχέτως σε ποιο χώρο βρίσκονται αυτοί που «χτυπάει») ήταν καθαρά από τους ανθρώπους του “PATRIA MEDIA” που παρευρισκόντουσαν στο Ξενοδοχείο «ΓΑΛΗΝΗ» από το Σάββατο και παρατηρούσαν τα πάντα! Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει τι θα κάνουμε και σαφώς έχουμε πολύ καλή κρίση και διορατικότητα για να γνωρίζουμε το τι γίνεται! Για μας είτε κτυπάει κάποιος το ΛΑ.Ο.Σ. είτε τον περιπτερά της γειτονίας που είναι απλά ΕΛΛΗΝΑΣ και έχει αγωνία με το τι θα συμβεί στον τόπο του έχει την ίδια ακριβώς βαρύτητα και σημασία, αυτονόητο ότι θα μας βρει μπροστά του, όποιος και αν είναι!

http://patriamedia.blogspot.com/2009/04/3.html

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 27/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive