Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Επίθεση με γερές πλάτες!!! ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Κυριακή 12 Απρίλη 2009 σελ. 23

Μεγαλύτερη η απαιτητικότητα της φετινής μάχης.
Η μάχη των Συμβάσεων δυναμώνει.
Σημαντικοί αγώνες, με πρωτοπόρα τα σωματεία και τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη, με αιχμή τις κλαδικές ή επιχειρησιακές Συμβάσεις. Επιβεβαιώνεται και μ' αυτόν τον τρόπο ότι η κρίση, πέρα από τις όποιες διαστάσεις της, αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για να επιβάλει το κεφάλαιο ακόμα μεγαλύτερη μείωση στην τιμή στην οποία αγοράζει την εργατική δύναμη.

typografeio: Στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ σας συντρόφια πόσο αγοράζετε την εργατική δύναμη;...Όσο και να ψάξαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά την επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του ΚΚΕ!!! (μπορεί κάποιος να βοηθήσει;).

ΔΕΝ ΠΑΤΕ με το ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ να βοηθήσετε τους κομματικούς εργαζόμενους να κάνουν καμιά απεργία, μπας και ξεπεράσουν το φράγμα τον 720 ευρώ. (μικτά)--

http://www.typografeio.blogspot.com/

Διαδικτυακό βήμα ιδιοκτητών τυπογραφείων, βιβλιοδετείων,προεκτύπωσης. typografeio

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 13/4/09


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive