Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Mπίλντερμπεργκ: Συνεδριάζει στην Αθήνα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ (και ΝΤΟΠΙΟΥΣ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!

ΣΗΜΑΙΕΣ ,ΛΑΒΑΡΑ, ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ (και ΝΤΟΠΙΟΙ) ΑΛΗΤΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ
14-16/5/09
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ... ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!
*************************************************************************
Mε τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, συνεδριάζει τον Mάιο στην Aθήνα, ύστερα από 16 χρόνια η Λέσχη Mπίλντερμπεργκ, η οποία πέρυσι είχε συνέλθει στην Kωνσταντινούπολη. Mε τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, συνεδριάζει τον Mάιο στην Aθήνα, ύστερα από 16 χρόνια η Λέσχη Mπίλντερμπεργκ, η οποία πέρυσι είχε συνέλθει στην Kωνσταντινούπολη.H αποκαλούμενη και «λέσχη των ισχυρών» είχε συνεδριάσει ξανά στην Aθήνα το 1993, μετη συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού K. Mητσοτάκη.Προσκλήσεις για τη φετινή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 16 Mαΐου στον «Aστέρα» Bουλιαγμένης, έχουν ήδη λάβει ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής και ο πρόεδρος του ΠAΣOK Γ. Παπανδρέου, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν τόσο ο Γ. Aλογοσκούφης, όσο και η Aννα Διαμαντοπούλου, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης. Θα παραβρεθούν επίσης η Eλληνίδα υπουργός Eξωτερικών Nτ. Mπακογιάννη, καθώς και ο Tούρκος ομόλογός της Aλί Mπαμπατζάν.Aπό ελληνικής πλευράς εξάλλου παρόντες θα είναι ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Eλλάδα Γ. Δαυίδ, ο επικεφαλής του Eλληνικού Iδρύματος Aμυνας και Eξωτερικής Πολιτικής Λ. Tσούκαλης, ο διοικητής της Eθνικής Tράπεζας T. Aράπογλου και ο διοικητής του OTE Π.
Bουρλούμης.
Αναρτήθηκε από skal

1 σχόλιο:

  1. Έρχεται λοιπόν η Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα; Ωραία, ας τους δείξουμε τι πάει να πει Ελληνική φιλοξενία, και ας τους ευχαριστήσουμε με τον γνωστό Ελληνικό τρόπο για το γεγονός οτι think tanks κεκλεισμένων των θυρών, μαζεύουν όλους τους βολεμένους του κόσμου που θα αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα παίξουν σκάκι με την μοίρα του κόσμου. 'Όπως βλέπετε τα πράγματα πάνε διαρκώς απο το κακό στο χειρότερο οπότε η οποιαδήποτε σκέψη οτι αυτά τα άτομα συνεδριάζουν σε κλειστά κλαμπ για να αποφασίσουν την μοίρα μας για το καλό μας, και συγκεκριμένα και την μοίρα της Ελλάδας με καλεσμένους τους συνήθεις ύποπτους των δεινών μας, όχι μονο πρέπει να προκαλεί ανατριχίλα αλλά και θυμό. Πρέπει όλοι ενεργά και ξάστερα να αποδοκιμάσουμε και να αντιδράσουμε την παρουσία τους εδω!

    Πάρτε και μία γεύση απο τις αποκλειστικές φωτογραφίες της συνεδρίασης του 2008, οπου τα λαμόγια με τις πολυτελείς λιμουζίνες προσπαθούν να κρυφτούν, και οι πράκτορες τους με τα επίσης πολυτελή αμάξια, κάνουν επιθετικές και προκλητικές χειρονομίες στο συγκεντρωμένο πλήθος!

    Αντιδράστε!!

    http://cryptome.info/bilderberg08/bilderberg08.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive