Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

KAΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΙ, ΠΑΡΑ.. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Βρε, ΠΩΣ μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!! (;)


1. Το 1985, πριν από τις εκλογές του Ιουνίου, ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκης, επιχείρησε να δελεάσει τους ψηφοφόρους υποσχόμενος φθηνότερα αυτοκίνητα. Τότε, από άκρο σε άκρο της χώρας, ακούστηκε το σύνθημα «καλύτερα παπάκι παρά το Μητσοτάκη»..
2. Ως γνωστόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
Διαβάζουμε σήμερα στον τύπο ότι η κυβέρνηση θα προσέλθει στις κάλπες των ευρωεκλογών υποσχόμενη...φθηνότερα αυτοκίνητα! Προγραμματίζει μείωση του ειδικού τέλους ταξινόμησης, ως ένα ύστατο μέτρο να δελεάσει κάποιους να την ψηφίσουν...Η κυβέρνηση αυτή που διακρίθηκε για την κατάφορα άδικη και ανερμάτιστη πολιτική της και βρίσκεται αντιμέτωπη με τη λαϊκή δυσφορία, θεωρεί ότι μπορεί να την κατευνάσει εξαγγέλλοντας «φτηνά αυτοκίνητα».
Το «καλύτερα παπί παρά Καραμανλή» είναι το σύνθημα που θα ακολουθήσει και αυτή την εξαγγελία.
3. Πέρα από την πλάκα υπάρχουν και τα σοβαρά.
Ποιος θα πάρει αυτοκίνητο;
Ο χαμηλόμισθος με την βοήθεια του 1,5 ευρώ την ημέρα; Ο «υψηλόμισθος» των 1700 ευρώ που παγώνει ο μισθός του; Επί τη ευκαιρία. Πήρε χαμπάρι η κυβέρνηση, ότι η τιμή της αμόλυβδης ανέβηκε και πάλι κατά 0,2%, την ώρα που οι τιμές διεθνώς μειώνονται και την ώρα που στην Ελλάδα ήταν ήδη υψηλότερες;
‘’PASOK poisonous’’
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 31/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive