Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Γέμισε η Ελλάδα με... Τριανταφυλλόπουλους και Μικρούτσικους. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παει στο Στρατό. ΜΟΝΟ οι ΗΛΙΘΙΟΙ τελικά.


ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" την κάνουν ΚΟΠΑΝΑ και οι ΚΟΠΑΝΟΙ υπηρετούν κανονικά!!

Και μετά μας φταίει ο κακός μας ο καιρός......
Αναδημοσιεύουμε ένα τμήμα από άρθρο της Εφημερίδας "ΠΑΡΟΝ" που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.... Και επειδή από την εμπειρία της ζωής έχουμε διαπιστώσει ότι όλα εδώ πληρώνονται, μάλλον δεν πρέπει να κοιμούνται και τόσο ήσυχοι οι συμπατριώτες μας που ζουν στις ακριτικές περιοχές του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου.Οσο για το ηθικό των ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων που μας πιπιλίζουν οι πολιτικοί έχει πάει περίπατο εδώ και αρκετά χρόνια.
(Το τελευταίο χτύπημα είναι το νέο ασφαλιστικό που ετοιμάζεται και που τα στελέχη θα πρέπει να μένουν ενεργά μέχρι τα 65 τους-Φαντάζομαι ότι οι πορείες και οι άλλες στρατιωτικές ασκήσεις θα γίνονται με μαγκούρες!)
Αναρτήθηκε από ONLINE-PRESS
******************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Δηλαδή, σε λίγο καιρό, αυτοί οι 30.000 ριψάσπιδες, κοπανατζήδες (πλην κάποιων εξαιρέσεων) θα γίνουν ... Τριανταφυλλόπουλοι, Μικρούτσικοι, Τσοχατζόπουλοι κ.λ.π. ε;. ΩΙΜΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive