Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ;


Ανεξάρτητα με το ποιοί και γιατί έδωσαν στη δημοσιότητα τη λίστα φύλαξης υψηλών προσώπων από την ΕΛΑΣ,θα πρέπει να πούμε ένα μπράβο στο ΠΑΡΟΝ που τη δημοσίευσε.
ΓΡΑΦΕΙ Ο : "ZEIDORON"
Καλό είναι να γνωρίζουμε ποιοί μας δουλεύουν.Αφού ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στο να φυλάσσονται ιδιώτες με χρήματα του Ελληνικού λαού,θα θέλαμε να διατυπώσουμε δύο παρατηρήσεις:Πρώτον,κάτι άκαπνα παλικάρια που περιλαμβάνονται στη λίστα από ποιούς κινδυνεύουν;Δεύτερον,αυτοί οι οποίοι φυλάσσονται από έναν η δύο αστυνομικούς πως είναι δυνατόν να είναι ασφαλείς όλο το 24ωρο;Το ότι οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς κάνουν απλά τα ψώνια η τα θελήματα των δήθεν μεγαλόσχημων σίγουρα το γνωρίζουν και στην ΕΛΑΣ και στο Υπουργείο.Κι όμως επιμένουν να τους διαθέτουν στους επωνύμους αντί να τους βγάλουν περιπολίες στους δρόμους όπου οργιάζουν ληστές,κλέφτες,δολοφόνοι και κάθε είδους παράνομοι.
ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 29/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive