Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΩΝ Κ.Υ. ;

Αλαλούμ στην "ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ" Κυβέρνηση

Άλλη μία ένδειξη της έλλειψης συντονισμού που επικρατεί στην Κυβέρνηση της Ν.Δ. αποτελεί ο εμπαιγμός των ιατρών του ΕΚΑΒ και των Κέντρων Υγείας, αναφορικά με το θέμα της διακοπής και της επιστροφής αναδρομικά, του επιδόματος τροφής που ελάμβαναν από το 2003.

Στις 25/2/2009 ο κ. Ροντούλης είχε καταθέσει σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προς τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών στην οποία καλούσε την Κυβέρνηση να προβεί σε ξεκάθαρη παρέμβαση έτσι ώστε και το επίδομα να συνεχίσει να καταβάλλεται κανονικά αλλά και να σταματήσει το Δημόσιο να απαιτεί αναδρομικά την επιστροφή των χρημάτων.

Στην απάντησή του το Υπουργείο Υγείας αναφέρει «ότι το θέμα εξετάζεται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με νομοθετική ρύθμιση».

Αντίθετα σε απάντηση στην ίδια ερώτηση ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Λέγκας αναφέρει τα εξής:

«Οι ιατροί των Κέντρων Υγείας δύνανται να ασκήσουν έφεση κατά των καταλογιστικών πράξεων για την αναδρομική επιστροφή του καταβληθέντος σ’ αυτούς επιδόματος τροφής, εντός εξαμήνου από της κοινοποιήσεως των εν λόγω πράξεων, ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

Καμία αναφορά λοιπόν ούτε καν σε σκέψη για επικείμενη νομοθετική ρύθμιση. Αντίθετα, διαψεύδοντας το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Οικονομικών θεωρεί σίγουρες τις καταλογιστικές πράξεις για επιστροφή των χρημάτων και το μόνο που κάνει είναι να καλεί τους γιατρούς σε δικαστικούς αγώνες.

Τελικά σ’ αυτή την Κυβέρνηση «δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά». Ένας κουρασμένος Πρωθυπουργός ηγείται μιας κατάκοπης Κυβέρνησης με μόνο σίγουρο αποτέλεσμα, οι πολίτες που κουράστηκαν πλέον από την συνεχιζόμενη κοροϊδία, στις επόμενες εκλογές να τους στείλουν σε διακοπές.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 31/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive