Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Ο "ΠΕΛΙΑΣ" ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ Κα ΜΕΡΚΕΛ

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Κα ΜΕΡΚΕΛ!
Δύο τρείς κουβεντούλες για αυτήν την κυρία, που πιστεύει ότι θα μας χαλάσει το κέφι, επειδή την στιγμή αυτή δέν διαθέτουμε το κατάλληλο έμψυχο υλικό που έπρεπε ήδη να της είχε απαντήσει απο χθές το βράδυ.
Να της πεί ότι, δέν μπορεί σήμερα να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο απο την χώρα της, που μόλις γλίτωσε απο την αμερικανική κατοχή μπήκε στην τουρκική και στην εβραίϊκη τελείως αδιαμαρτύρητα.
Να της πεί ότι, στην Ε.Ε. βρίσκεται μία μικρή χώρα με μεγάλη ιστορία που δέν αντιστάθηκε μόνο στους Ιταλούς αλλά μετά είχε το κουράγιο να αντισταθεί και στους συμπατριώτες της.
Να της πεί ότι, ακόμα χρεωστάει στην χώρα μας αποζημιώσεις απο τον πόλεμο.
Να της πεί ότι, με υποβρύχια που γέρνουν οι αποζημιώσεις αυτές δέν ξεπληρώνονται.
Να της πεί ότι η χώρα μας βρίσκεται στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης για την οριοθέτηση και την ασφάλεια, των οποίων ουδέποτε ενδιαφέρθηκε.
Και γιατί να το κάνει με 6.000.000 εκατομμύρια Τούρκους μέσα στην χώρα της;
Να της πεί ότι, ακριβώς επειδή δέν φροντίζει κανέις στην Ε.Ε. για αυτά τα σύνορα, η χώρα μας πληρώνει για αμυντικές δαπανες δεκαπλάσια απο την χώρα της για να φροντίζει όχι μόνο την δική της ακεραιότητα αλλά και της Ε.Ε.
Διαφορετικά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος οι Τούρκοι να ξαναφθάσουν μέχρι την Βιέννη, όπως πολύ θα το ήθελαν.
Να της πεί ακόμα ότι τα σύνορα δέν είναι μόνο για την ασφάλεια αλλά και για την οριοθέτηση του χώρου όπου θα ίσχυε το Σύνταγμα, που φαίνεται ότι, το έχουν χέσει πατόκορφα μαζί με αυτήν την κυρία και οι υπόλοιποι εταίροι μας.
Και τέλος να της πεί ότι, είναι πλέον καιρός να αρχίσει να σκέπτεται ευρωπαϊκά, γιατί η Ε.Ε. φθάνει γεωγραφικά μέχρι τα Ουράλια και σταματάει στο κανάλι της Μαγχης. Φθάνει μόνο θυμηθεί όσα προέβλεπε και έλεγε ο παλιός καλός της γείτονας Ντε Γκωλ, ο ένας απο τους πατέρες της Ε.Ε.Μπορεί ακόμα, και ειδικά με τον θέμα των Σκοπίων, να της αραδιάσει κανείς πάρα πολλά.
Σήμερα και κλείνοντας, μιάς και το θέμα του ονόματος παίζεται ακόμα, εγώ στην Frau Merklel θα πρότεινα, για να νοιώθει και αυτή ότι παίζει κάποιον ρόλο και στα Βαλκάνια, το κρατίδιο αυτό να ονομασθεί Κάτω Βαυαρία σε δόξα και τιμή της Γερμανίας!
Και εγκαίρως sehr geehrte Frau Merkel.
Γιατί μετά απο το bondsteel και άλλα πολλά κινδυνεύει να αποκτήσει αμερικανικό όνομα μέσα στην επικράτεια της Ε.Ε.,έστω και μή οριοθετημένη ακόμα.
ΠΕΛΙΑΣ
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 28/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive