Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Λ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ:ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ,ΜΕΡΝΤΟΧ η ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ;

(Οι πληροφορίες που φέρουν τον φέρελπι νέο δισεκατομμυριούχο ως "μπροστινό" και "πλυντήριο" της "Αγίας" οικογένειας Μητσοτάκη, κρίνονται ως κακόβουλες και δεν ανταποκρίνοντα στην πραγματικότητα)
Tι μαγειρεύουν στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης;

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"zeidoron"
Ενας νέος άνθρωπος, ονόματι Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, έχει εισβάλει δυναμικά στο χώρο των ΜΜΕ κι αγοράζει ότι μέσο πωλείται και κατά κανόνα είναι υπερχρεωμένο.
Ο μόλις 37 χρόνων επιτυχημένος επιχειρηματίας, βρέθηκε το 1990 σε ηλικία 18 χρόνων να διευθύνει την μικρή οικογενειακή επιχείρηση Νεοχημική μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Πολύ γρήγορα, παρ' ότι έπαθε νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα,κατόρθωσε και να σπουδάσει και να μεγαλώσει την επιχείρηση κάνοντάς τη κυρίαρχο στον τομέα των απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων. Εξαγοράζει αρκετές επιχειρήσεις όπως η Hoechst και η Henkel και το 2003 μπαίνει η Νεοχημική στο χρηματιστήριο προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών ξένων επενδυτών.
Συνεχίζοντας τον επιχειρηματικό καλπασμό ο νεαρός κύριος Λαυρεντιάδης δημιουργεί την εταιρεία Alapis η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμάκων και των κτηνιατρικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με τεράστια επιτυχία.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 28/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive