Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

Oμιλία του Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον κ. Πρωθυπουργό με θέμα «την αντιμετώπιση της φτώχειας στην Ελλάδα, την υιοθέτηση προτάσεων της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής». (06-02-09) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Θα προσπαθήσω μ’ ένα χαλασμένο λαιμό να πω αυτά που έχω να πω. Προεισαγωγικά, για το θέμα που συνεζητήθη προηγουμένως, να έχετε υπόψη σας, κύριε Πρωθυπουργέ, και αυτό το θέμα που κυκλοφορεί με αυτήν την περίεργη σημαία με ένα αστράκι, γιατί είδα και πολλούς από τους διαδηλωτές στο λιμάνι να φοράνε μπλουζάκι με αυτό το πράγμα, μην ξαφνικά φύγει από όρια ελέγχου. Δεν είναι ένα θέμα που μπορούμε να το συζητήσουμε ανοιχτά, αλλά εν πάση περιπτώσει εγώ το σημαδεύω λίγο. Σας άκουσα με προσοχή σ’ αυτά που είπατε. Τόσα ωραία πράγματα έχετε για τους αγρότες της Κρήτης. Γιατί δεν στέλνετε τον κ. Χατζηγάκη να τους τα πει εκεί κάτω, να τους πείσει, να τον χειροκροτήσουν, αρκεί να μην ανέβουν χίλιοι άνθρωποι με τα τρακτέρ εδώ; Γιατί δεν το κάνατε; Τόση φαντασία ήθελε; Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 6/2/09

1 σχόλιο:

  1. Κύριε καρατζαφέρη δύο σφάλματα στην ομιλία σας στη Βουλή της 12-2-09.
    Πρώτο (γραμματικό): εκείνα τα πράγματα με τα οποία οι ναρκομανείς μπάζουν μέσα στο αίμα τους τη ναρκωτική ουσία λέγονται ΣΥΡΙΓΓΕΣ και οχι ΣΗΡΑΓΓΕΣ.
    Δεύτερο (πολιτικό; κοινωνιολογικό; κρίσης; σε κάθε μια από τις περιπτώσεις αυτές, πάντως φρικώδες): η απαγόρευση απεργίας στους γιατρούς ("γιατί, κύριε Αλαβανο, αν το παιδί σας αρρωστήσει πώς θα βρει γιατρό τη στιγμή που ο γιατρός θα βρίσκεται στην απεργία;") Ξέραμε ότι είστε εναντίον κάθε απεργίας, αλλά δεν ξέραμε ότι θα προβάλατε τέτοια, παρανοϊκά, για να στηρίξετε τη γνώμη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive