Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Ο Νομος είναι Ενας και αυτος ισχυει για ολους.

Όμως για τους νταβατζηδες της Δημοκρατουριας του προλεταριατου , τους φαντασμενους αυτοκλητους υπηρετες του λαου με τα σφυρια και τα δρεπανια, εχουμε τοσους «νομους» και τοσα «δικια» οσα και οι ανθρωποι.

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"

Δηλαδη άλλο είναι το δικιο του κομμωτη, άλλο του κηπουρου άλλο του του φουρναρη και ουτω καθ εξης. Ο τροπος να διεκδικη ο καθενας από αυτους κατά το ΚΚΕ το «δικιο»του δεν ειναι η προσφυγη στη Δικαιοσυνη, αλλα η δουλικη συστρατευσι στο ΠΑΜΕ στο ΕΛΑ και ΦΥΓΑΜΕ..
Επισης αν εχη καποιος δικιο κατά το ΚΚΕ δεν κρινεται από την ουσια του αιτηματος ή της διεκδικησεως.Αλλα από το επαγγελμα του.Ενας εργοστασιαρχης ή ενας εμπορος, ενας, αστυνομικος ή ενας στρατιωτικος δεν εχει ποτε δικιο.Ενω ενας μεταναστης, ένας «ταξικος» υπαλληλος του ΠΑΜΕ, εχει παντα.
Επισης ο μονος «δικαιος» λαικος κριτης είναι το λαικο δικαστηριο του Ριζοσποααστη, Της Παπισσας του Περισσου και των καλων παιδιων του ΠΑΜΕ.
Όμως το μεγαλυτερο εγκλημα κατά τους ευλαβεις αυτους προστατες μας είναι η ελευθερη φωνη μας.Η ελευθερια που το διαδικτυο επιτρεπει σημερα, τα κοκορολογηματΑ του ΚΚΕ και των θλιβερων δογματικων που πιστευουν ότι ένα ειναι το ευαγγελιο και αυτο είναι η ριζοσπαστιαδα, να γινονται αντικειμενο κριτικης..
ΙΑΣΩΝ
Υγ
Δεν είναι δυνατον ποτε κανεις ευρυ-μιαλος ΚΚ-ΕΣ-ΕΣ να συγχωρηση την εννοια του κερδους.Για το ΚΚΕ πρεπει ολοι να ειμαστε τρισαθλιοι προλεταριοι. Και αν καποια εταιρεια είναι κερδοφορα αυτή πρεπει να καταστραφη και οι εργαζομενοι να μεινουν στο δρομο για να εχη το ΚΚΕ εν δυναμει ταλαιπωρημενους να εξαπατα… Είναι τοσο μονοι στον Σταλινικο τους παραδεισο!!!!

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 6/2/09

1 σχόλιο:

  1. Διαδώστε τη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ φιλειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών και των ραδιενεργών εγωμανών, για να αποφύγουμε νέα κερδομανή, μισάνθρωπη συνθήκη τύπου "Κιότο" το Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη.
    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ Συμφιλιωτική Αποκέντρωση-Αυτάρκεια, αποτελεί την ασφαλέστερη λύση στις κατευθυνόμενες από τους φοβικούς εγωμανείς αυξομειώσεις τού υπερπληθυσμού, τώρα που το κλίμα επιδεινώνεται (λόγω ελάττωσης του ηλιακού μαγνητικού πεδίου από το 2005), το πετρέλαιο τελειώνει και οι "εναλλακτικές" είναι ασύμφορες, αφού κι αυτές στηρίζονται στο πετρέλαιο.
    http://afovia1.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive