Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Το κακό παράδειγμα που λέγετε Π......α

Αγαπητέ blogger, αυτή η υπερπροβολή ενός νυμφιδίου σαν την sexy"Μετεωρολόγο" νομίζω ότι αποπροσανατολίζει την κοινωνία και ιδιαίτερα την νέα γενιά.
Ο θεσμός της οικογένειας έχει ατονήσει, παιδεία δεν μας παρέχεται, τα ΜΜΕ μας υποβιβάζουν πνευματικά, θα πρέπει και τα blog να συνεισφέρουν στην ηθική και πνευματική κατάπτωση αυτής της χώρας.
Σας γράφω καθ' αυτόν τον τρόπο επειδή τυγχάνει να ήμουν καθηγητής της εν λόγου "κυρίας" και γνωρίζω από πρώτο χέρι το ποιόν της.
Σας ενημερώνω ενδεικτικά, για μερικά πεπραγμένα της για να καταλάβετε πια προβάλετε και αναπαραγάγετε:
1) Έχει αποβληθεί από 3 Λύκεια της Θεσσαλονίκης (Ρετζίκι,Ασβεστοχώρι, Ιδιωτικό).
Στο πρώτο, εκτός της ψυχολογικά ανώμαληςσυμπεριφορά της και το έντονο αγοραίο λεξιλόγιο/ύφος της κράδαινε ένα προφυλακτικό στην τάξη και το γύριζε ως ροκάνα!
Επίσης έβγαλε το εσώρουχο της και το πέταξε σε κάποιο συμμαθητή της στην απέναντι σειρά.
3)Στο τρίτο χαστούκισε μια καθηγήτρια της
4) Έχει συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών.
Δεν ξέρω αν έχει δικαστεί. Πάντως έχει διανυκτερεύσει στο Α.Τ.
Και τώρα η επιβεβαίωση του φόβου μου: στο 4ο Δημοτικό Πεύκων, ο Διευθυντής στην ευέλικτη ζώνη της 5ης Δημοτικού, έβαζε τα κοριτσάκια να παριστάνουν την Π......α.
"Κουνηθήτε έτσι, σκύψτε έτσι κ.ο.κ".
Οι γονείς όταν το έμαθαν είπαν στα κορίτσια να μην ξανασηκωθούν.
Και ο αθεόφοβος τι έκανε? Σήκωσε ένα αγόρι, του έβαλε περούκα, το έβαψε και συνέχισε το αρρωστημένο του βίτσιο.
Οι γονείς κάναμε καταγγελία στην Πρωτοβάθμια για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για την αλήθεια των λόγων μου.
Παρακαλώ όταν το επιβεβαιώσετε αναρτήστε το γιατί αυτή η μάστιγα/αρρώστια κάπου πρέπει να σταματήσει
Ευχαριστώ
Πέτρος Βασιλείου
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Πρός το παρόν δεν βάζουμε το όνομα, αν και θάπρεπε, γιατί διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις για την ορθότητα των καταγγελομένων. Δεν μπορούμε να μην το αναρτήσουμε και να μην καυτηριάσουμε αυτήν την κατάπτωση που γίνεται στο βωμό της τηλεθέασης. καλό θα είναι και οι γονείς και οι αρμόδιοι φορείς να πάρουν τα μέτρα τους, γατί το κακό έχει ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Για την Πετρούλα δεν ξέρουμε τι γίνεται και δεν μας ενδιαφέρει από κάθε πλευρά το ποια είναι τι πρεσβεύει και τι κάνει στην Ιδιωτική και δημόσια ζωή της!

    Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Δάσκαλος του 4ου Δημοτικού Πεύκων και η οικογένειά του η οποία βάλλεται ανέντιμα αυτές τις μέρες μέσω αυτών των δημοσιευμάτων.

    Γνωρίζουμε το συγκεκριμένο δάσκαλο και την οικογένειά του πολύ καλά, υπήρξε δάσκαλος του παιδιού μας για δυο χρόνια όταν ακόμη δεν υπήρχε το 4ο Δημοτικό Πεύκων αλλά μόνο το 2ο. Οι εντυπώσεις των γονέων αλλά και των παιδιών ήταν και είναι άριστες για το πρόσωπό του.

    Είναι πατέρας 3 παιδιών, ο μεγάλος του γιος πάει στο λύκειο, ο μεσαίος στο δημοτικό και πριν από δυο μήνες περίπου απέκτησαν και τον τρίτο τους γιο. Είναι ένας πολύ καλός δημοκράτης δάσκαλος που αγαπάει και πασχίζει πολύ για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους μάθησης όπως η βιωματική διδασκαλία.
    Κατά του ρατσισμού στα σχολεία, είναι πολύ γνωστή η δράση του σ' αυτό τον τομέα. Ευρηματικός και πολυγραφότατος, τα παιδιά μας γράψανε μαζί του φοβερά παραμύθια που θα μπορούσαν να είχαν εκδοθεί και να είχαν τρομερή επιτυχία, ανεβάσανε πρωτότυπες θεατρικές παραστάσεις, μάθανε να στέκονται μπροστά στο κοινό να αφηγούνται, και να απαγγέλουν. Μάθανε να λειτουργούν ως ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά και ως ομάδες, να συνεργάζονται και να πετυχαίνουν στόχους. Ήταν ο δάσκαλος που έκανε όλα παιδιά της τάξης να είναι φίλοι μεταξύ τους αλλά και τους γονείς των παιδιών αυτών να είναι ακόμη και σήμερα πολύ στενοί φίλοι!

    Αυτός ο Δάσκαλος δεν υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με τέτοιες κακοήθειες, το ξέρω εγώ, η γυναίκα μου και ο γιος μας πολύ καλά, το ξέρουν και όλοι οι άλλοι γονείς και τα παιδιά τους που τον γνωρίζουν και δεν είναι λίγοι!

    Επειδή η κινδυνολογία και η διασπορά τέτοιων κακοηθειών χαμηλού επιπέδου αποτελεί πολύ καλό φαγητό για τα σύγχρονα αρπακτικά αυτού του τόπου (ΜΜΕ) που για χάρη της τηλεθέασης και μόνο είναι ικανά να κατασπαράξουν αθώες και έντιμες οικογένειες.
    Θα παρακαλούσα στους φίλτατους "bloggers" να μην βγάζουν τόσο εύκολα σε ιστολόγια και δελτία ειδήσεων τέτοιου είδους κακοήθειες χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτε και να σπιλώνονται άδικα έντιμα πρόσωπα.

    Δάσκαλε είμαστε μαζί σου, έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μας, ξέρουμε ότι δεν έχεις καμία σχέση μ' όλα αυτά και ότι δεν θα κολλήσει επάνω σου η λάσπη που σου πετούν!!


    Γαβριήλ Σπύρογλου &
    Ζαφειρώ Σκαρλάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive