Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ.ΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ!!!

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΠΑΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ".
Μη σοκαρεστε και μην εκπλησεστε. Η παραπανω δηλωση εγινε απο Βουλευτη του Ελληνικου Κοινοβουλιου.
Eλληνα Βουλευτη του προοδευτικου κομματος ΣΥΡΙΖΑ.
Οσο κι αν δεν το πιστευετε ειναι λογια του βουλευτη Γρηγορη Ψαριανου στο νεο περιοδικο "Κουρδιστο Πορτοκαλι".
Προφανως αυτη ειναι η αποψη του κυριου Ψαριανου για τους φτωχουςψηφοφορους του που τον εβαλαν στης Βουλης τα εδρανα,οπου ηθελε να εκλα..(!) οταν ηταν ακομα "αναρχικος" στιχουργος!
Ο πολυταλαντος αυτος κυριος με τις πολλες ιδιοτητες, λιγο δημοσιογραφος, λιγο τραγουδιστης, λιγο μουσικος παραγωγος, λιγοστιχουργος και τωρα Βουλευτης με το ΣΥΡΙΖΑ,κυκλοφορει με FERRARI TESTAROSSA!! και φροντιζει σε τακτα χρονικα διαστηματα να κανει προκλητικες δηλωσεις.
Διαβαστε τι ειχε δηλωσει στο "Κλικ" τον Ιανουαριο του 2007, πριν εκλεγει δηλαδη.
"Eπειδή το θεωρώ τελείως απολίτικο και μαλακισμένο να ρίξω λευκό και άκυρο, ψηφίζω αυτούς τους μαλάκες του Συνασπισμού, οι οποίοι είναι πάρ' τον έναν και χτύπα τον άλλο. Πέντε άτομα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και δεν ξέρουνε πού τους πάνε τα τέσσερα. Aλλοι θέλουν να γίνουν Πασόκοι, άλλοι γλείφουν το ΠAΣOK, άλλοι είναι δεξιοί,άλλοι αριστεροί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Eγώ είμαι από τους αριστερούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Kούραση, πολλή κούραση. "
Αυτα τα λογια για τους σημερινους συντροφους του και πολλες αλλες μπουρδες που εχει πει κατα καιρους συγκινησαν ως φαινεται καποιους συνανθρωπους μας και τον ψηφισαν.Ναναι καλα και να τον χαιρονται οι συντροφοι! Επισης να δοξαζει το Θεο(αληθεια πιστευει πουθενα;) που δεν γεννηθηκε "φτωχος και μαλακας"αλλα,πλουσιος ωστε να μπορει να το παιζει "επαναστατης" εκ του ασφαλους.Ψευτοκουλτουριαρη,"αναρχικε",συντροφε,αν ετρεχες απο τα χαραματα για το μεροκαματο ηθελα να σε δω τι εξυπναδες θα μας ελεγες. Ουτε χρονο για να φας δεν θα ειχες παπαρολογε μου.Και προς αποφυγην παρεξηγησεως,να πουμε οτι ασχολουμαστε με τον κυριοΨαριανο μονο και μονο επειδη ειναι Βουλευτης. Η ιδιοτητα του αυτη του επιβαλει να σεβεται καποια πραγματα. Κι αν δεν μπορει να συμβαλει στην επιλυση των προβληματων των εργαζομενων,μπορει τουλαχιστον να μην προκαλει με ευφυολογηματα.
Κυριε Ψαριανε εχεις σκεφτει την εκδοχη να ειναι καποιος ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ;
"ZEIDORON"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 18/2/09

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε., ΕΦΗΥΡΑΝ "ΤΗΝ ΣΕΚΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

    ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "Κ.Ι.Σ.Ε." ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΣΣΑΝΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΔΙΤΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΑΝΑΙΤΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ "ΣΕΚΤΑ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

    ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ :
    "ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΝΤΕΧΩΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΟΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-Ε.Ε ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΨΕΥΔΟΕΓΧΩΡΙΟΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...."
    http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/01/blog-post_14.html

    ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΥΨΗΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ N.S.A. C.I.A. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ I.S.I ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. ΣΕ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΟΜΒΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ "Κ.Ι.Σ.Ε." ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΪΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ "ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΣΕΚΤΑ ΕΠΑΝΑΝΣΤΑΤΩΝ" ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΕΚΤΑ", ΟΡΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΕΜΕΝΗΣ ΟΣΜΑΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.
    Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.Ε. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΣΕΚΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΟ "ΣΕΚΤΑ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εγώ συγχαίρω αυτό τον κύριο για την ειλικρίνεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει φερράρι ο τύπος! Αν δείτε τις φωτό όλες θα καταλάβετε ότι (ειδικά στη μία όπου έχει τον ριζοσπάστη μαζί) είναι φτιαχτές για υποδηλώσουν κάτι!!! Σταματείστε να είστε γίδια! Κάντε ψάξιμο στο ΝΕΤ για να δείτε όλες τις φωτό και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive