Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΑΧ !! ΡΕ ΜΑΚΗ !! ΑΧ !! Άφησαν υπονοούμενα για τον πιλότο επειδή ήταν πολύ...ικανός!

"Είναι ύποπτος ο Θεοφιλόπουλος επειδή κατάφερε αυτά που δεν μπορούν κάποιοι άλλοι, κι επειδή το προσγείωσε το πυροβολημένο πετούμενο έχοντας μια χειροβομβίδα στο λαιμό (λες κι αν η χειροβομβίδα ήταν στο πίσω κάθισμα θα έσκαζε λιγότερο). Επειδή όμως ο Μάκης αγνοεί πως σε κάθε συντεχνία υπάρχουν έριδες, έτσι και στα ελικόπτερα υπάρχουν οι σχετικές κόντρες μεταξύ όσων προέρχονται από την πολιτική κι αυτών από την πολεμική αεροπορία. Έτσι...
κι ο φίλος πιλότος - εκπαιδευτής της με την "πολεμική" θητεία είπε πως όλα όσα κατόρθωσε ο Θεοφιλόπουλος ήταν αδύνατον να γίνουν χωρίς συναίνεση. Κι εγώ σου λέω πως το κανε επειδή ήταν μάγκας και με τη μαγκιά του έσωσε τη ζωή του και των άλλων μέσα κι έξω απ' το πετούμενο. Δηλαδή η μόνη "μαγκιά" που απαγορεύεται σ' αυτή τη χώρα είναι αυτή χωρίς τα εισαγωγικά; Γι αυτό και γεμίσαμε "μάγκες".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

TROKTIKO:

Από χθες αποφασίσαμε να αφήσουμε τον Μάκη στην τραγική μοίρα που επιφυλάξε στον εαυτό του. Την μοναξιά.
Τι να τα κάνεις τα λεφτά όλου του κόσμου και να έχεις τέτοια...κακοψυχία; Γιαυτό θα ασχολούμαστε όπως και με τους άλλους και με αυτόν τον ΔΔΔΔΔΔΔΔημοσιογράφο.
Ο κόσμος κρίνει και καταλαβαίνει. Ας γράφει ότι θέλει στην ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ του που δεν έχει το σθένος να πει ότι ο ίδιος την γράφει! Επειδή από εκεί χτυπάει όσους θέλει.

Αλλά πάμε στην ουσία. Είναι το λιγότερο μικροψυχία και ντροπή να λέμε(στην προκειμένη ο ελικοπτεράς αν το είπε)ότι ο πιλότος είχε ανάμειξη με τον Παλαιοκώστα! Ο άνθρωπος κινδύνευσε και τελικά σώθηκε και έσωσε κόσμο με την ψυχραιμία του αλλά τον κρεμάνε κάποιοι δημοσιογράφοι. Αυτό δεν το λέμε δημοσιογραφική αγυρτεία και αλητεία για όποιον και αν το έκανε; Παιδιά αυτό είναι που φωνάζουμε. ΠΑΤΟΣ. Δεν πάει παρακάτω η δημοσιογραφία. Από τον αστυνομικό που έστειλε με μήνυμα του όργανο του και γίνεται πρώτο θέμα σε portal και τηλεόραση όταν καίγεται η Ελλάδα. Καληνύχτα Ελλάδα. Πραγματικά με τον Μάκη δεν θα ασχοληθούμε γιατί μετά άλλη δουλειά δεν θα κάνουμε.
Και αυτός την δουλειά του κάνει και εκτελεί...συμβόλαια επιχειρηματιών. Χτυπάει όσους θέλει και αποκρύπτει ότι θέμα θέλει. Ακόμα περιμένουμε το θέμα που έλεγε με τον Καραμανλή και τα πλαστά τιμολόγια.
Αυτά από εμάς και περαστικά σου Μάκη. Ελπίζουμε κάποτε να το ξεπεράσεις. Αλλιώς σε βλέπουμε σε καμιά κλινική ρε παιδί μου...
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αγνοήσεις και να αδιαφορήσεις για κάποιον με τέτοια αλαζονεία και έπαρση. Μόνο που ότι έχει να κάνει με την δουλειά του θα αντιμετωπίζεται όπως και οι άλλοι δημοσιογράφοι της κλάσης του, όπως ο Γ.Πρετεντέρης.
Αναρτήθηκε από troktiko

1 σχόλιο:

  1. Ο Παλαιοκώστας έγινε ίνδαλμα. Δίνει έμπνευση σε όσους είναι γύρω του και τους κάνει καλύτερους επαγγελματίες. Είναι σίγουρα ο καταλληλότερος. Με αυτόν για πρόεδρο και υπουργούς τη 17 Νοέμβρη η χώρα θα καθαρίσει στο πιτς φυτίλι. Πριν αρχίσουν οι γκρίνιες, είδατε με τις αδερφές τόσο καιρό σε τι χάλι φτάσαμε. Ας τη δούμε εναλλακτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive