Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Διαδώστε τη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ φιλειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών και των ραδιενεργών εγωμανών, για να αποφύγουμε νέα κερδομανή, μισάνθρωπη συνθήκη τύπου "Κιότο" το Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη.
Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ Συμφιλιωτική Αποκέντρωση-Αυτάρκεια, αποτελεί την ασφαλέστερη λύση στις κατευθυνόμενες από τους φοβικούς εγωμανείς αυξομειώσεις τού υπερπληθυσμού, τώρα που το κλίμα επιδεινώνεται (λόγω ελάττωσης του ηλιακού μαγνητικού πεδίου από το 2005), το πετρέλαιο τελειώνει και οι "εναλλακτικές" είναι ασύμφορες, αφού κι αυτές στηρίζονται στο πετρέλαιο.
http://afovia1.blogspot.com
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 7/2/09

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ!
    ΝΑΙ στις ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ!

    Λόγω των σοβαρότατων επιπτώσεων στην υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων από τις ακτινοβολίες κεραιών, ασύρματων και κινητών τηλεφώνων (σε DNA, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ, ΜΝΗΜΗ, ΟΔΗΓΗΜΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ, ΥΠΝΟ, αύξηση αυτισμού κατά 60%!!!...),
    το ιταλικό Εθνικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης προτείνει
    άμεση αντικατάσταση των κεραιών με σύστημα οπτικών ινών.
    http://www.youtube.com/v/IrEKZ5zq2Xc
    http://www.alopsis.gr/alopsis/aktinovo.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive