Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ .... ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΥΣ και τις ΚΑΡΑΜΑΡΙΕΣ

ΚΥΡΙΕ Σ..... ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ!
Η ασοβαρη οντως δηλωση του Ελληνα Βουλευτη Καραμαριου,
"να βαλουμε ολοι απο 1000 ΕΥΡΩ να σωθει η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ",δεν ειναι αναξια σχολιασμου οπως γραφετε εδω>>"ΚΑΛΑ ΘΑ .. ΚΟΥΦΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ; ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ..."
Τουναντιον εγειρει ενα τεραστιο θεμα:ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ που εχουν οι ανθρωποι που στελνουμε στη Βουλη για να μας κυβερνησουν.
Θα μπορουσε βεβαια αυτη η δηλωση να ειναι απορροια θρασους!Επειδη ομως κι εγω οπως και σεις την αντιλαμβανομαι ως ηλιθιοτητα και μονο,φοβαμαι πως η κυρια ευθυνη ειναι ημων των ιδιων για τις επιλογες μας μπροστα στην καλπη.
Δεν φτανει που ψηφιζουμε λαθος κομματα αλλα,επιλεγουμε και λαθος ανθρωπους οι οποιοι δεν διαθετουν ουτε καν κοινο νου.Σκεφτειτε και ποσοι αλλοι σαν τον κυριο Καραμαριο βρισκονται στη Βουλη με τη δικη μας ψηφο.
Θα πρεπει λοιπον αυτη η δηλωση να μας προβληματισει σοβαρα ως προς τις επιλογες μας,γιατι αυτος ο κυριος θα μπορουσε να ειναι και Υπουργος Εξωτερικων η Αμυνας!Θυμηθειτε καποιους αλλους κυριους πως χειριστηκαν εκεινο το βραδυ τα Ιμια,μια αλλη μερα τον Οτσαλαν κλπ.
Θυμηθειτε και τον Στρατηγο Ανεμο!
Ολους αυτους εμεις τους ψηφισαμε.
zeidoron
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 7/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive