Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Αληθεια υπαρχει Ελληνας πολιτης που να πιστευει εστω και μια λεξη απ'οσα λενε ο Πρωθυπουργος μας και ο Αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης;
Δυστυχως τα διαγγελματα τους κι οι εξαγγελιες τους μονο ως ανεκδοτα εκλαμβανονται πια.
Ο απλος ανθρωπος ειναι καθε μερα αντιμετωπος με την ανεργεια και την ακριβεια των βασικων αγαθων χωρις να βλεπει απο πουθενα λυση.
Κανενας δεν ενδιαφερεται για τα προβληματα του.
Την ιδια ωρα ειδαμε μια πρωτοφανη διαπαραταξιακη παρελαση βουλευτων με γλοιωδεις δηλωσεις υποστηριξης του υποψηφιου προεδρου της ΕΟΕ κυριου Κυριακου στη γιορτη του Πανελληνιου Γυμναστικου Συλλογου.
Χωρις αιδω και καθολου τσιπα πρωτοκλασατα στελεχη της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ και δυστυχως και του ΛΑΟΣ με προσχημα τη γιορτη του ιστορικου ΠΓΣ εβαλαν πλατη για να στηριξουν την υποψηφιοτητα του ιδιοκτητη του Αντεννα.
Σιγουρα τα κινητρα τους ειναι ηλιου φαεινοτερα,αφου εξασφαλιζουν την προβολη τους απο τα δικτυα του ομιλου Αντεννα.
Παραβλεπουν ομως οτι ο εν λογω κυριος εχει ανοιχτους λογαριασμους με τη δικαιοσυνη την στιγμη που κοπτεται για το Ολυμπιακο ιδεωδες.
Κι επισης τι δουλεια εχουν οι βουλευτες να υποστηριζουν τον ενα η τον αλλο υποψηφιο στις εκλογες της ανωτερης αθλητικης επιτροπης της χωρας.
Τετοια δουλικοτητα ρε παιδια;
Και καλα ολοι οι αλλοι,ο κυριος Παυλοπουλος κι ο κυριος Χυτηρης;
Περιεργες συμμαχιες!
ZEIDORON
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 5/2/09

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους διάβασα και δυό σωστές κουβέντες για την ξεφτίλα που είδα χθες στην τηλεόραση .Όλοι οι πολιτικοί μας να εξυμνούν τον ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ καταδικασθέντα και ουδέποτε φυλακισθέντα Μίνωα Κυριακού . Αν είχα φάει εγώ τις ίδιες δικαστικές αποφάσεις θα ήμουν θαμμένος στον Κορυδαλλό .
    Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα του 2009 και έτσι γράφουν οι ηγέτες μας , στα παλιά τους τα παπούτσια ,το Σύνταγμα που λέει ότι οι Έλληνες είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο Νόμο .
    Δεν εξεπλάγην που είδα και τους σοσιαλιστές του Πασοκ εκεί εκτός από τους Συντηρητικούς .
    Τον Βαγγέλη Βενιζέλο τον είχα θαυμάσει και στον γάμο ... του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου . Όπου γάμος και χαρά ... κλπ κλπ


    Northwest Greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής είπε: "Και η Ευρώπη έχει φτωχούς"!
    Ναι. Και έχει και συλλαλητήρια μαθητών (ένα κάθε δέκα χρόνια) και ληστείες (μία κάθε τρία χρόνια) και σκάνδαλα (ένα κάθε τέσσερα χρόνια).
    Λοιπόν καλά κάνεις Καραμανλή και δεν κυβερνάς, μιας και, έτσι κι αλλιώς και αν ακόμα οι φτωχοί της Ελλάδας γίνουν από τέσσερα εκατομμύρια που είναι σήμαρα, εννιά, πάλι ανενδοίαστα θα μπορείς να λες: "Και η Ευρώπη έχει φτωχούς!"
    Και πάλι θα είσαι σωστός.

    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive