Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Διαβάστε - Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ ! : εξω απο την Επιτροπη Ανταγωνισμου.

16 Ημέρες ο Θ.Τενέζος συνεχίζει ενα μοναχικό δρόμο. 28-2-2008
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
"Ο Ελύτης το έγραψε σε χαρτί . . . αυτός όμως το βίωσε και μας διδάσκει ότι ο θόδωρος ο Τενέζος είναι σίγουρα ένας έντιμος αγωνιστής και ποιητής της αξιοπρέπειας, του φιλότιμου και της ντομπροσύνης στο δίκαιο αγώνα του."

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

1 σχόλιο:

  1. Επί πέντε χρόνια περίμενε ο πτωχός και ο εργάτης την βοήθεια από τον μεγαλομετοχο της Hellenic Carriers αλλά μάταια . Ο ευτραφής ακαταλληλότερος μεγαλομέτοχος της οικογενειακής Ναυτιλιακής Εταιρίας των καραμανλήδων διατήρησε τις Λιβεριανές Σημαίες να κυματίζουν στις πρύμνες των οικογενειακών πλοίων για να δίνει δουλειά στους φτηνούς Φιλιππινέζους ναυτικούς χωρίς να ενδιαφέρεται για τους Έλληνες εργαζόμενους .
    Μείωσε κατά 50% την φορολογία των μεγαλο-Βιομηχάνων , φοροαπάλλαξε πλήρως τους Δεσποτάδες , κατήργησε τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας . Τον πτωχό εργάτη ''τακτοποίησε '' βάζοντας φόρο σε όλα τα ταπεινά ακίνητα . Αυξάνοντας το ΦΠΑ . Αυξάνοντας την φορολογική κλίμακα στο ... 40% !!!

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ που δεν δείπνησε με τους μεγιστάνες ,
    γιατί είναι οι ίδιοι μεγιστάνες .

    Chief Engineer

    Υ.Γ. διά την πλήρη ενημέρωσή σας περί των off shore Καραμανλικών Εταιριών διαβάστε στο site : Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive