Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

«Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει.!!

Από την μια κατραπακιά στην άλλη αυτή η Κυβέρνηση, είναι αυτό που λέμε δεν ξέρει από που να κρυφτεί! Καθότι χθες το λογιστήριο του κράτους, δηλαδή τα παιδιά της, είπαν τάκανες πάλι σκατά! μαύρη τρύπα 5,6 δις ευρώ! και έλλειμα κρατικού προϋπολογισμού στα 14 δις ευρώ για το 2008 ανακοίνωσαν!! Βέβαια δεν της είπαν το < έτσι όπως τάκανες φάτα!> αυτό θα της το πεί ο Λαός στην ώρα του !, αλλά μέχρι τότε θα τρώμε στην μάπα την γελειότητα του < καταλληλότερου> και τις κατραπακιές του Καραγκιόζη! Και επειδή το γεγονός της αποτυχίας του προϋπολογισμού έχει καταντήσει καλαμπούρι και επειδή οι πλάκες έχουν τα όρια τους και μαζί τους και ο Λαός Μπλε -Πράσινος -Κόκκινος και ότι άλλο χρώμα ήθελε προκύψει, ας πάρουν την απόφαση οι του επιτελείου του καταλληλότερου κατά Ντερμπεντέρ, να το διαλύσουν το μαγαζί προσφέυγοντας στις κάλπες σύντομα, γιατί τους βλέπω άπαντες του συμπαθούς Αντώναρου συμπεριλαμβανομένου να τραγουδούν συν γυναιξί και τέκνοις το λαϊκό άσμα "Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει"....Άδικα?
ο diaporon-bl/

1 σχόλιο:

  1. Επί πέντε χρόνια περίμενε ο πτωχός και ο εργάτης την βοήθεια από τον μεγαλομετοχο της Hellenic Carriers αλλά μάταια . Ο ευτραφής ακαταλληλότερος μεγαλομέτοχος της οικογενειακής Ναυτιλιακής Εταιρίας των καραμανλήδων διατήρησε τις Λιβεριανές Σημαίες να κυματίζουν στις πρύμνες των οικογενειακών πλοίων για να δίνει δουλειά στους φτηνούς Φιλιππινέζους ναυτικούς χωρίς να ενδιαφέρεται για τους Έλληνες εργαζόμενους .
    Μείωσε κατά 50% την φορολογία των μεγαλο-Βιομηχάνων , φοροαπάλλαξε πλήρως τους Δεσποτάδες , κατήργησε τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας . Τον πτωχό εργάτη ''τακτοποίησε '' βάζοντας φόρο σε όλα τα ταπεινά ακίνητα . Αυξάνοντας το ΦΠΑ . Αυξάνοντας την φορολογική κλίμακα στο ... 40% !!!

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ που δεν δείπνησε με τους μεγιστάνες ,
    γιατί είναι οι ίδιοι μεγιστάνες .

    Chief Engineer

    Υ.Γ. διά την πλήρη ενημέρωσή σας περί των off shore Καραμανλικών Εταιριών διαβάστε στο site : Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive