Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣAI ΚΑΘΟΛΟΥ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ; ΤΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ;; Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ......ΑΧΑΧΟΥΧΑ!!

Δεν θέλει ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ η Ελλάδα.
Απο ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ έχει ανάγκη η χώρα.
Εντάξει γκόμενοι παρφουμαρισμένοι είσαστε -ας πούμε- ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ!!
Γιατί νευριάζουμε;
Είναι μωρέ δυνατόν να ΞΕΜΕΝΟΥΝ τα νοσοκομεία μας απο ... χαρτί καρδιογράφου και .... ΓΑΖΕΣ και να ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ χειρουργεία, προγραμματισμένα ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ, γιατί δεν έχουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ;
Δεν μας ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. Κόψτε το ΛΑΙΜΟ σας και κάντε το ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ως που να πάτε στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Ελεεινοί και τρισάθλιοι δυνάστες του ευγενέστερου λαού του κόσμου.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!
Δείτε το έγγραφο του ΓΑΛΑΖΙΟΥ διοικητή του Νοσ/μείου ΣΕΡΡΩΝ.

ΕΔΩ>>Αναβάλλονται όλα τα τακτικά χειρουργεία, μέχρι νεοτέρας στο νοσοκομείο Σερρών
απο:
o-politis.blogspot.com
Σημ.SKEFTOMSTEELLHNIKA.GR:XΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το.....ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ύφος μας.
Δεν ξέρω πόσο ψύχραιμοι και ήρεμοι μπορείτε να παραμείνετε εσείς, αλλά εμείς είμαστε ΕΞΑΛΛΟΙ, με όσα βλέπουμε καθημερινά, πολλά απο τα οποία δεν σας τα λέμε. Κάπου πρέπει να ΛΗΞΕΙ αυτό το θέμα. Η Υγεία δεν συνιστάται για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολιτική εκμετάλευση,ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ Κυβερνώντες. Το καταλαβαίνετε; ΝΑΙ ή ΟΥ;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive