Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!



Ερώτηση

Προς τον αξιότιμο Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης

Θέμα: «Λογαριασμός Αλληλοβοήθειας Πυροσβεστών».

Ο κίνδυνος του θανάτου, που πολλές φορές συνεπάγεται η άσκηση του πυροσβεστικού λειτουργήματος, αλλά και η ανάγκη οικονομικής στήριξης-ενίσχυσης που αντιμετωπίζουν λόγω προβλημάτων υγείας ή άλλων οδυνηρών καταστάσεων οικογένειες εν ενεργεία πυροσβεστών, ώθησε το σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού να συγκεντρώσει το ποσό των 500.000 €, προκειμένου να ιδρύσει στη συνέχεια ένα Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Μολονότι, όμως, ήδη από τον Οκτώβριο του 2007 είχε παρθεί απόφαση για την σύσταση και την οργάνωση του Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας, τα συγκεντρωθέντα χρήματα των πυροσβεστών παραμένουν λιμνάζοντα και αναξιοποίητα, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι ad hoc έρανοι για την κάλυψη εκτάκτων καταστάσεων ή περιστατικών που ταλαιπωρούν αρκετές οικογένειες πυροσβεστών.

Συνεπώς, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Τι προτίθεται να πράξει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, για να τελεσφορήσει επιτέλους η δημιουργία του Ταμείου Αλληλοβοήθειας των πυροσβεστών;

2. Γιατί το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ολιγωρεί στην προώθηση ενός τόσο σημαντικού και λογικού αιτήματος του πυροσβεστικού προσωπικού;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Ροντούλης Αστέριος

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 20/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive