Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

THN ANOIΞΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ "Ε" !

Σημειώστε τα 3 πρώτα ονόματα που ηγούνται ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ της ομάδας Ε" και θα εμφανισθούν στην χώρα μας, εξαγγέλοντας διάφορες ενέργειες που στοχεύουν στην αναβίωση και γνωστοποίηση της Αρχαίας Ελλάδας στην Οικουμένη, μέσα απο διαλέξεις και κυρίως με ευεργετήματα για την Ελλάδα και το λαό.
Τα ονόματα που έγιναν σήμερα γνωστά είναι: ΡΟΣΟΛΥΜΟΣ , ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ και ο γνωστός εφοπλισστής κ. ΤΣΑΚΟΣ.
Σαν πρώτη κίνηση θα είναι η δημιουργία Πανεπιστημίου στη Θράκη, για δωρεάν διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.
Τη δήλωση έκανε ο γνωστός καθηγητής κ. Φουράκης.
Κατά καιρούς έχουν ακουσθεί χωρίς να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν πολλά ονόματα.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ;
Ενδεικτικά, ως μέλη της ομάδας Ε φέρονται οι παρακάτω:
Ιωάννης Πασσάς ( συγγραφέας, εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου), ο καθηγητής Κώστας Καραθεοδωρής ( φημισμένος Έλληνας μαθηματικός, 1873-1950, που θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας την οποία κάποια «εχθρική» λέσχη έδωσε στον Αϊνστάιν), ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ο στρατηγός Χ. Νικολαίδης ( της Αργεντινής), ο Κ. Τσίπης (ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος Πόλεμος των Άστρων), ο Αντώνης Τρίτσης ( τέως δήμαρχος Αθηνών), ο τέως αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ο Τζωρτζ Τζάνες ( αξιωματούχος της D.I.A που δολοφονήθηκε από την 17Ν), ο Δημήτριος Αγγελόπουλος και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος ( τέως πρόεδρος της ΧΡΩΠΕΙ), ενώ διάφορες πληροφορίες σχετίζουν με την υπόθεση και τον Γεώργιο Γκιόλβα ( πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος) και άλλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι. Με την υπόθεση «Έψιλον» συνδέονται επίσης η θρυλική Ομάδα Κατράκη και τα μέλη της ( πολλά έχουν διαδοθεί για τις περιβόητες εργασίες τους και για το βιβλίο Κοσμοσκάφος στα γύρο Έψιλον του Γ. Λευκοφρύδη), ο αστρονόμος και συγγραφέας Κ. Χασάπης, ο συγγραφέας-ερευνητής Θεόδωρος Αξιώτης, ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης και τέλος, οι συγγραφείς Γιάννης Φουράκης και Φαέθων Κεραμικός ( Ανέστης Κεραμυδάς) καθώς πολλά στοιχεία για την Ε, υπάρχουν στα βιβλία τους.
Μετά από ανεξακρίβωτες φήμες, φαίνεται και κάποιες εταιρίες να συνδέονται με την ομάδα Ε. Αυτές είναι η ΧΡΩΠΕΙ, η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, η ΠΥΡΚΑΛ, η ΛΑΡΚΟ, η ΚΟΣΜΟΓΚΑΖ κ.α.

Οργανώσεις φιλικές προς την Έψιλον.

Οι «Αβρωνυχίδες» της Αυστρίας.
«Ανδρομέδειοι» της Ιταλίας.
«Opus Dei » της Ισπανίας.
Η ομάδα ΖΕΥΣ της Αυστραλίας.
Η οργάνωση Uranus της Σκοτίας.

Τέλος, η «Άγνωστος Δύναμις» φαίνεται να έχει και στενές σχέσεις με το Ιράκ και τη Συρία, τα Τάγματα «Ελ-Ααρ» και «888» του Ιρακινού Στρατού, τους Σούφι, τους Παλαιστίνιους (που πολλοί είναι κρητικής καταγωγής), την PLO, τους Γιεζίντι και τους Βάσκους αυτονομιστές ενώ έχουν ακουστεί και κάτι περίεργα περί κύκλων στο Θιβέτ ( η λέξη για μερικούς μεταφράζεται ως Θείον Ιδεών Βασιλέων Ελλήνων Τρόπαιο) και στην Ινδία…
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 31/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive