Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Nτρέπομαι αδέλφια. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ! !

Α-Δ-Ι-Α-Ν-Ο-Η-Τ-Ο ! ! Οποιος πιστεύει ότι οι "Αλαβάνοι", οι "Κούλογλοι" και οι τηλεαστέρες που σας εξοργίζουν και αναφωνείτε: "μα τι λέει ο μαλάκας, δεν ντρέπεται. Αυτούς υποστηρίζει;" πιστεύουν αυτά που λένε, κάνει λάθος!
Όλοι, μα όλοι, μα όλοι, στις ιδιωτικές τους συζητήσεις, λένε "καλά τα έκανε τα τσογλάνια η αστυνομία", "ρε ξύλο τους χρειάζεται τους αλήτες¨, ακριβώς δηλαδή ό,τι λέτε κι εσείς.

ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, πιστέψτε με.
Μπροστά στις κάμερες όμως και δημοσία, φοράνε το κοστούμι του "προοδευτικού", του υπέρμαχου του νεολαιίστικου κινήματος και άλλα πάπαλα...Τρίχες...
Παραμύθια! Όλοι τα ίδια με σας λένε σπίτι τους, βλέποντας το παρακάτω θέαμα, δια χειρός των γνωστών πιθηκάνθρωπων, που ψάχνουν τη θεραπεία της ανοργασμικότητας, σε λάθος δρόμους.

Για αυτό και οι κανονικοί άνθρωποι, π.χ. οι κανονικοί αστυνομικοί θα κάνουν αυτό που πρέπει, αυτό που υπαγορεύει η κοινή λογική και το 99% του λαού, γράφοντας στους γεννητικούς αδένες τους, αυτά που λένε (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ) τα "κανάλια" και πολλές φορές οι γελοίοι υποτακτικοί των "καναλιών" προϊστάμενοί τους στρατηγοί.
Αν σκέφτεσαι συλαμβάνοντας τους κακοποιούς, πώς θα το δει την άλλη μέρα η Ρίτσα Μπιζόγλη και τι θα γράψει ο Θέμος, άστο Στρατηγέ..... βάλε καλσόν και βγες στην Ιερά οδό για τα περαιτέρω....Μόνο για αυτό αξίζεις.
{φωτο: http://antiparakmi.blogspot.com
/2009/01/blog-post.html }
ΣΗΜ. Ελπίζουμε η οικογένεια του Διαμαντή, να μην έχει ιντερνετ!

Στη θέση τους, δεν ξέρω τι θα έκανα!
Και ποιόν θα έπαιρνε ο Χάρος.....
Βασίλης Π.

Αναρτήθηκε από taxalia
για την αντιγραφή Αργύρης Σιδερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive