Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

EIΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ! ΚΑΛΑ,ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΠΑΣΟΚ; ΠΟΛΥ "ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ" ΕΙΣΑΣΤΕ!!

ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ξέρετε τι έχει απομείνει απο το ιστορικό κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου; Αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος. Οι "ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ"!!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ - WIDGET MOGULUS GIA LIVE SUNENTEUXI STIS 1 SHMERA!
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της πρώτης ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ. (αφαίρεση του κώδικα)

Για μια ακόμη φορά η απογοήτευση και η θλίψη για την εναλλακτική λύση που προτείνουν οι φέρ-"ελπις" αστέρες του κομματικού ΠΑΣΟΚ, μας έκανε να στοχαστούμε πάνω σε αυτό που λέγεται πολιτική και υπόγειες διαδρομές.
Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" στηρίζει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, ως αριστερό κίνημα αλλαγής και ΟΧΙ τους κομματικούς "κινηματίες", ασκεί καλόπιστη κριτική καθώς αποστασιοποιείται από τα μικρο-κομματικά παιχνίδια προβολής και προώθησης κάποιων στελεχών, συσχετισμών και αντιλήψεων.
Στις 12:40 σήμερα το blog PIAZZA del POPOLO μας απέστειλε σε e-mail το κώδικα σε "javascript" για τη παραπάνω ζωντανή αναμετάδοση.Ακολούθησαν δύο e-mail δικά μου, στις 13:09 και στις 13:41 για μία ερώτηση η οποία αφορούσε τη γενικότερη αντίληψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την αγωνία του προέδρου του να πετύχει στο έργο του.
Μάλλον ενόχλησε . . . διότι αν υποτεθεί ότι ΔΕΝ μπορούσε να απαντηθεί . . . ως πολυσύνθετη και με πολλά ερωτήματα, τουλάχιστον έπρεπε δεοντολογικά να ειπωθούν κάποιοι λόγοι της ΜΗ εκφώνησης της.
Η Τελική μου όχληση στη παρέα της Κομοτηνής - Ξάνθης, ήταν στις 14:15 :
"ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ - ΕΝΑΣ "Μανωλιός" που αλλάζει πρόσωπα και ρούχα.Νάσος ΥΣ : Θα διαβάσετε την άποψη μου σύντομα στο Blog μου."
Καμία δικαιολογία ΔΕΝ ευσταθεί εκτός μίας - εάν η (φερόμενη ως Live) εκπομπή ήταν σε μαγνητοσκόπηση.
Τέλος, ΔΕΝ δικαιολογείται ένα συγκεκριμένο Blog της ευρύτερης περιοχής τους να αναφέρεται τουλάχιστον 3 φορές και ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" καμία.
Για τη διαδικτυακή ιστορία η ερώτησή μου ήταν από το τελευταίο τμήμα της ανάρτησης μου, (από το :"Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι στη Ελλάδα πάσχουμε από φωνές . . ."και κάτω), που αναφέρεται και αφορά το κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ.
Αυτά και ΔΕΝ τελειώσαμε με αυτή τη γάγγραινα που κατατρώει το πολιτικό μας πολιτισμό, αναδεικνύοντας και προωθώντας παρέ-ίστικες αντιλήψεις και ιδιοτελή συμφέροντα.
Νάσος Ζαγγογιάννης.
O σιωπών δοκεί συναινείν"
Αναρτήθηκε από nasosgr

1 σχόλιο:

  1. Ο αγροτικός τομέας της χώρας μας διέρχεται τη βαθύτερη κρίση στην ιστορία του.

    Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που έταζε προεκλογικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Καραμανλής.

    Έλεγε ότι θα στηρίξει το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών και σήμερα μετά από πέντε χρόνια που είναι στην κυβέρνηση έχει καταρρεύσει.

    Έλεγε ότι θα μειώσει το κόστος παραγωγής και αυτό ανέβηκε στα ύψη οδηγώντας σε υπερδανεισμό τους αγρότες για να μπορέσουν να καλλιεργήσουν.

    Έλεγε ότι θα στηρίζει τους αγρότες στις Βρυξέλλες και ο καπνός χάνει το 50% από τις επιδοτήσεις μετά το 2010.

    Έλεγε ότι ήρθε η ώρα της περιφέρειας και σήμερα το πιο ζωντανό της κομμάτι, οι αγρότες, αντί να καλλιεργούν τα χωράφια τους, βρίσκονται στους δρόμους αγανακτισμένοι και διαμαρτύρονται.

    Η κατάστασή τους είναι τραγική. Δεν έχουν να παλέψουν μόνο με την οικονομική ανασφάλεια του παρόντος, αλλά και με την αβεβαιότητα και το φόβο για το αύριο.

    Δεν γνωρίζουν αν έχουν μέλλον μετά το 2013 και ποιο είναι αυτό.

    Η απάντηση της κυβέρνησης στο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν οι αγρότες και στις κινητοποιήσεις τους ήταν πλούσια λόγια αβροφροσύνης για το δίκαιο που έχουν και φτωχά δώρα εμπαιγμού για επικοινωνιακούς σκοπούς.

    Η κυβέρνηση και ο κ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνοντας κάποια εκατ. ευρώ χωρίς εξειδίκευση, δυσνόητα, προσπάθησε να φέρει σύγχυση και σύγκρουση μεταξύ των αγροτών αλλά και μεταξύ των άλλων κοινωνικών ομάδων και των αγροτών.

    Παρ' όλη την ασάφεια και τη σύγχυση που σκοπίμως επεδίωξε η κυβέρνηση, οι αγρότες κατάλαβαν ότι τους τάζει αυτά που έτσι και αλλιώς δικαιούνται όπως είναι οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και η επιστροφή του ΦΠΑ και τα βαφτίζει μέτρα.

    Η κυβέρνηση και ο κ. Υπουργός αντί να ενσκύψουν με σοβαρότητα στα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών, κατέφυγαν για άλλη μια φορά στον εμπαιγμό, στη ρουσφετολογική διαχείριση, στα επικοινωνιακά τρυκ και έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σους αγρότες, που βλέπουν τις ελπίδες τους να χάνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive