Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ

ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ:

ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!! ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑ !!!

ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ Βουλευτής ΠΑΣΟΚ:

«Κομμάτι του τουρκικού έθνους η μειονότητα»

Σήμερα ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ρωτάει τον Γ.Παπανδρέου:

Ροντούλης προς Παπανδρέου

«Συμμαζέψτε τον Βουλευτή σας».

Στην παρούσα συγκυρία που η Κυπριακή Δημοκρατία αποφάσισε να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την περίπτωση του Αττίλα Ολγκατς, ο οποίος ομολόγησε ότι διέπραξε εγκλήματα πολέμου στην εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, σκοτώνοντας δέκα ανθρώπους ανάμεσά τους και έναν δεκαεννιάχρονο αιχμάλωτο ελληνοκύπριο στρατιώτη, ο Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή σε συλλυπητήρια του επιστολή για τον θάνατο του Γκιουντούς Ακτάν, που ήταν πρέσβης της Τουρκίας, στην Κομοτηνή αναφέρει τα εξής:

«Η τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους.

Σε άλλη δε ομιλία του στην Κομοτηνή ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξεπερνά κάθε προηγούμενο λέγοντας τα εξής:

«Εμείς δεν είμαστε μια εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας. Μείναμε εδώ με μια συνθήκη. Εγώ στην ουσία δεν θέλω να ασχοληθώ με τη συνθήκη. Αυτοί που με άφησαν εδώ να ασχοληθούν. Το μήνυμά μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει»! «Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να ξεσηκωθούμε …», «ότι κάνουμε θα το κάνουμε μέσα στους επόμενους δύο μήνες».

Το σοβαρό αυτό θέμα έθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Ροντούλης καλώντας τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργο Παπανδρέου να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις του Βουλευτού του.

Συνεχίζοντας ο κ. Ροντούλης επεσήμανε ότι και η Βουλή θα πρέπει να δώσει την δέουσα απάντηση διότι ενώ όλοι οι βουλευτές κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους ορκίζονται να προασπίζουν τα συμφέροντα και την εθνική ασφάλεια της χώρας, ο μουσουλμάνος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τις δηλώσεις του προβαίνει σε μία πρόκληση επέμβασης της Άγκυρας στα εσωτερικά της ελληνικής επικράτειας.

Καταλήγοντας ο Λαρισαίος Βουλευτής τόνισε «Αν δεν θέλουμε να γίνουμε περίγελος τα θεσμικά όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα πρέπει να δώσουν τη δέουσα απάντηση».

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 28/1/09

1 σχόλιο:

  1. Αφοὐ εἰναι κομμἀτι τἠς Τουρκἰας,γιατἰ δἐν πἀνε ὀλοι εκεἰς;Εν ανἀγκη τοὐς βγἀζουμε καἰ τἀ εισιτἠρια,τὀ οικὀπεδο ὀμως μἐνει ΕΔΩ,ἀς τὀ βἀλουν καλἀ στὀ νοὐ τους,καἰ ἀ μἠ ξὐνονται πολὐ στἠν γκλἰτσα μας,γιατἰ θἀ τἠν νοιὠσουν οσονοὐπω στἠν ρἀχη τους.Αι σιχτἰρ πιἀ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive