Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ κ.λ.π.

Δεν έπεισε ούτε τους Τούρκους η ανασκευή του Αττίλα - Παρέμβαση Κληρίδη



Λευκωσία: Δεν έπεισε ούτε τους συμπατριώτες του ο Τούρκος ηθοποιός που προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανασκευάσει την αρχική του παραδοχή για εκτελέσεις Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων. Μια ομολογία μοναδική στο είδος της που σόκαρε τους πάντες, ιδιαίτερα όμως τους συγγενείς των αγνοουμένων που περιμένουν από το 1974 να διακριβωθεί η τύχη τους. Ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης, αφού χαρακτήρισε την ομολογία του Τούρκου ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς για εκτελέσεις Ελληνοκυπρίων κατά την εισβολή «έγκλημα πολέμου», ανέφερε ότι θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα από τις τουρκικές, αλλά κυρίως από ανεξάρτητες Αρχές.
Πρόσθεσε ότι η έρευνα θα μπορούσε να γίνει από τη Διερευνητική Επιτροπή για τους αγνοούμενους, ή ακόμα και από Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για να διαφανεί κατά πόσο ο Ολγκάτς λέει την αλήθεια.
Ο κ. Κληρίδης είναι πεπεισμένος ότι η αρχική του ομολογία ήταν η αληθινή και χαρακτήρισε «ανόητη και αστήριχτη» τη δικαιολογία που προέβαλε στη συνέχεια.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 26/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive