Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ...ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σκότωσα 10 Ελληνοκύπριους!
«Ο πρώτος που σκότωσα ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης». Δήλωσε ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς...
Σιγά ρε μάγκα μας τρόμαξες, τα κάναμε πάνω μας.
Εσύ το μόνο που μπορείς να σκοτώσεις είναι η... ώρα σου και η νοημοσύνη μας.
Σιγά μωρή κατουρημένη κότα.
Ακούμε 2 μέρες τώρα να αλαλιάζουν κανάλια και εφημερίδες με τα κατορθώματα του πανηλίθιου -ας πουμε- "ηθοποιού" Ολγκάτς. Μα κανένας δε σκέφτηκε ότι ο Τούρκος Λαζόπουλος, βρήκε αυτόν τον τιποτένιο τρόπο να διαφημίσει τις ανύπαρκτες υποκριτικές του ικανότητες; Γίναμε όλοι ακούσιοι διαφημιστές του πιο γλοιώδους , πρέζονα, gay, τούρκου ηθοποιού. Ούτε ο ίδιος δε φανταζότανε πόσο χαιβάνια είμαστε που χάψαμε το τούρκικο ανέκδοτό του. Θα ήταν ποτέ δυνατόν μωρέ, να βγεί κάποιος φόρα παρτίδα στα παγκόσμια ΜΜΕ και να δηλώσει ότι είναι κλώνος του Τζάκ του αντεροβγάλτη; Όταν μάλιστα ξέρει ότι τα λεγόμενά του επισύρουν -νομικά- βαρύτατες ποινές; εκτός απο την ανθρώπινη πλευρά , που δεν θα τολμάει να βγεί στο δρόμο;. ΜΟΝΟ λόγοι διαφήμισης υπαγορεύουν τέτοιες πρακτικές. Τρώνε πτώματα, βιάζουν τη μάννα τους, αυτοκτονούν εικονικά, κάνουν τα πάντα για να διαφημιστούν. Ποιός θα ασχολούνταν με το δικό μας Λαζόπουλο, αν δεν παρότρυνε τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ να συνεχίσουν να καίνε την Αθήνα;ΟΥΔΕΙΣ!
Ποιός θα σχολούνταν με την προσωποποίηση της γελοιοποίησης της δημοσιογραφίας τον ΚΥΡΙΟ Μάκη, αν δεν έλεγε ότι σ`αυτόν απευθύνθηκαν οι ανύπαρκτοι τρομοκράτες και μετά οι απαγωγείς του εφοπλιστή με το ανύπαρκτο φορτηγάκι; ΟΥΔΕΙΣ!
Μην δίνουμε λοιπόν σημασία σ` αυτά τα γελοία ανθρωπάκια, τους διαφημίζουμε και τους δίνουμε αξία που ΔΕΝ δικαιούνται.¨
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive