Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ...ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Το περιοδικό Patria τίμησε τον Σταύρο Λάλα

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου το περιοδικό Patria διοργάνωσε στο ξενοδοχείο President εκδήλωση για να τιμήσει κάποιους Έλληνες, οι οποίοι παρά την προσφορά τους στην πατρίδα, έχουν «ξεχασθεί» από το επίσημο Ελληνικό κράτος.
Μεταξύ αυτών των Ελλήνων είναι και ο Σταύρος Λάλας, ο οποίος, όντας υπαξιωματικός του Αμερικανικού στρατού, συνελήφθη για «κατασκοπία υπέρ της Ελλάδος» και φυλακίσθηκε για 12 ολόκληρα χρόνια στις ΗΠΑ. Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν φυλακισμένος στις ΗΠΑ δεν είχε καμία βοήθεια από το Ελληνικό κράτος, νομική, οικονομική και ηθική.
Την ίδια ώρα η γυναίκα του στην Χρυσούπολη της Καβάλας εργαζόταν ως καθαρίστρια σε σπίτια για να ζήσει την οικογένειά της, έχοντας δύο μικρά παιδιά, το ένα μάλιστα με αναπηρία.
Ακόμη και σήμερα ο Σταύρος Λάλας δεν έχει λάβει καμία βοήθεια από το Ελληνικό κράτος.
Τα λόγια του Λάλα όταν έλαβε την λιτή τιμητική πλακέτα του Patria είναι χαρακτηριστικά: «ότι έκανα το έκανα για την πατρίδα. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι πατριώτες, ενωμένοι και να αγωνίζονται για την Ελλάδα».
Δείτε τη συνέχεια...
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 24/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive