Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΕΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΟΠΟΥ & ΝΑΣΑΣΤΕ !!

Στους αγαπητους μου συγγενεις και φιλους,
Αντι Χριστουγεννιατικης και νεου ετους ευχητηριας καρτας σας στελνω μερικα περιφημα Χριστουγενιατικα και νεου ετους καλαντα. Μολις τα ανακαλυψα.
Χρονια πολλα.
Γιαννης Δημητρουλας
Μελβουρνη Αυστραλιας
http://www.hymns.gr/trad_EThrakChor.htm
******************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Και απο εμάς φίλε Γιάννη, τις ειλικρινέστερες ευχές μας, να πραγματοποιηθούν ΟΛΕΣ σας οι επιθυμίες. Και μια δική μας. Να σας έχουμε σύντομα στην Πατρίδα. ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Περνάει δύσκολες ώρες η Ελλάδα μας και χρειάζεται ΟΛΑ τα παιδιά της ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ. Είμαστε ενα μεγάλο ΕΘΝΟΣ Γιάννη, αλλά ΣΚΟΡΠΙΟ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

4 σχόλια:

  1. Σεποια χωρα Προεδρευει????

    Διαβασα τον λογο του τοσο ευαισθητου Προεδρου της Δημοκρατιας μας. Δεν θα το κρυψω ότι μου θυμισε λιγο Κυρκο πριν από πολλα χρονια..
    Ειπεν ο Προεδρος μας..
    «Ας ακούσουμε λοιπόν την κραυγή αγωνίας όλων αυτών που ζουν στο περιθώριο, όλων αυτών που ζουν με την ανασφάλεια για το αύριο: Των άνεργων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των φτωχών, αυτών που βιώνουν ρατσιστικές συμπεριφορές... Εξάλλου, ο τραγικός θάνατος του 15χρονου Αλέξη και τα όσα ακολούθησαν αποτελούν συνέχεια μιας πορείας γεγονότων που έθεσαν και θέτουν σε αμφισβήτηση τη λειτουργικότητα των θεσμών της ελληνικής πολιτείας.»
    Δηλαδη δεν ειδε, δεν αντεληφθη κατι σημαντικο απορριψεως στις εκδηλωσεις των αναρχοβανδαλων , στα συνθηματα τους στις βεβηλωμενες εκκλησιες, ή στις αντιδημοκρατικες φασιστο-κομμουνιστικες ( το φασιστικος είναι λεκτικος πλεονασμος) εκδηλωσεις, στην ισοπεδωσι του ΕΜΠ, και το πλιατσικο. Ή στην απροκαλυπτη βια των κομμουνιστικων σωματειων που κατελυσαν την ταξι εκλεισαν καταστηματα προπηλακισαν ελληνες πολιτες , εργαζομενους, καταστηματαρχες..Ή στους μαθητες που καθοδηγουμενοι επετεθησαν κατά των αστυνομικων τμηματων με υβριστικα συνθηματα..
    Τιποτα από αυτά δεν υπεπεσε στην προσοχη του ευαισθητου Προεδρου μας. Ωστε να συμπεριλαβη στον ευαισθητο λογο του και μερικες συστασεις ή νουθεσιες.. Να , όλα αυτά είναι τοσο ασημαντα , σαν να επεσε καποιο τουβλο σ ένα σεισμο..
    Αντιθετως στην προσοχη του Προεδρου μας εγινε κατανοητή η «πτώχευση» του πολιτισμικού πρότυπου, που την κατηγγειλε ως « πλεον κοινώς παραδεκτή.» Περιπου όπως και η κα Παπαρηγα το διατυμπανιζει, αλλα με πιο επιλεγμενες λεξεις.
    Αληθεια.Διερωτωμαι …Σε ποια χωρα Προεδρευει? Ποιους τελος παντων νομιζει οτι εκφραζει?
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It seems I come to the right place, because I found something I like, and sometimes things are really looking for opportunities to take!
    Personalized signatures:贵阳川麻将,泰兴麻将,泰州卡子麻将,宜宾麻将,常德转转麻将,常州麻将,东北麻将

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
    Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive