Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ PANIC !!

Σε αυτό το περιοδικό μας αρέσει να σπάμε πλάκα.
Δυστυχώς όμως η ζωή έχει και την άλλη πλευρά της.Τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα μπαίνουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.Με αυτήν την έκτακτη έκδοση απλά προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε το πώς κατέγραψαν τα blogs τα γεγονότα.Οι Bloggers -στην πλειοψηφία τους- είναι πολιτικοποιημένοι μεν, αλλά δεν εξυπηρετούν συμφέροντα.Σε αυτό το τεύχος επιλέγουμε να μην προβάλλουμε καμία τοποθέτηση πολιτικού. Όλοι παίζουν το παιχνίδι των παρατάξεων τους και αμείβονται αδρά. Δεν έχουν καμία θέση στις σελίδες που φιλοξενούν την ελεύθερη σκέψη χωρίς οικονομικά οφέλη.Ζητάμε μόνο συγνώμη από τυχόν συνbloggers που δεν τους δώσαμε χώρο. Η μπλογκόσφαιρα είναι τεράστια και σίγουρα θα μας ξέφυγαν φίλοι και post που θα άξιζαν.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 9/12/08

1 σχόλιο:

  1. Θα αποκαταστήσει κάποιος την αλήθεια? Ήδη διαπιστώθηκε ότι η σφαίρα που σκότωσε το "άτυχο" παιδί, εξοστρακίστηκε, που σημαίνει ότι η "εν ψυχρώ δολοφονία" μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αυτό σημαίνει ότι οι πυροβολισμοί ήταν εκφοβιστικοί και όχι εξουδετέρωσης. Εξάλλου πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι όποιος επιτίθεται σε ενόπλους, είναι ενδεχόμενο να "φάει" καμιά σφαίρα. Έχει κανείς να πει κάτι γι΄αυτό από τους "αυτοκράτορες των οκτώ"?
    Υ.Γ. Η Παπαρήγα απέκτησε εγκέφαλο ή μου φαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive