Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

OI AΡΧΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ! ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ;


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2008 !!



ΧΑΦΙΕΣ Ο... ΣΥΝΗΘΗΣ κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛ ΛΟΠΟΥΛΟΣ!


ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOGG ΤΟΥ!
(Δείτε ΕΔΩ>>
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ!!
Και είναι Αδιανόητο ο κ. Μάκης να υποκαθιστά τις κρατικές και δικαστικές αρχές και να μεταδίδει ΟΝ LINE τις κινήσεις των διαδηλωτών.
Παληά οι χαφιέδες της ασφάλειας φοράγανε κουκούλες, σήμερα κρατάνε κάμερες!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ !!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 13/12/08
****************************************************
KYΡΙΑΚΗ 14/12/08 Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 47 ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ON LINE ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ. ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ!!
(Υπ όψιν ότι απο τις χαφιεδοκάμερες του Μάκη παίρνει εικόνα και η ασφάλεια και οι εισαγγελείς κ.λ.π.)

2 σχόλια:

  1. Πως κατάπιαμε αμάσητο όλο αυτό το παραμύθι με τα προσωπικά δεδομένα, τις ημινόμιμες μαγνητοφωνήσεις και τις αρχ(ιδι)ές-φερέφωνα? Πως περιμένουμε να οργανωθούμε χωρις διαφανή καταγραφή των όσων συμβαίνουν γύρω μας? Η μαζική επίγνωση κατέληξε να είναι αποκλειστικό προνόμιο ανήθικων εξουσιομανών και ξεπουλημένων δημοσιογράφων. Βέβαια, τα MMS εξισώσαν κάπως το πεδίο αλλα έχει περάσει ήδη καιρός απο τότε. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε αν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε την τεχνολογία και να ψάχνουμε ο ένας τον άλλο πριν κάτσουμε για καφέ ή να αποδεχθούμε πως απο την ώρα που βγαίνουμε απο το σπίτι έχουμε όλοι δικαίωμα στο σταριλικι, αλλα και στο ξεφτιλίκι. Πονάει κάποιους βέβαια το γεγονός πως κατέληξαν οι σταρ να είναι αυτοί που τα σπάνε και οι ξεφτίλες αυτοί που στήνουν τις αρχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπάστε τις κάμερες!
    Εκτός και αν θέλετε να ζήσετε φυλακισμένοι σε συμπηκνωμένες σαν
    φυλακή πόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive