Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΣΤΟ BLOGG ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;

Όχι σε όλα θα πει ο Νικοπολίδης!

Όχι σε όλα λέει ο Αντώνης Νικοπολίδης αφού όχι μόνο δεν θα δεχθεί την θέση του κηπουρού αλλά ούτε και οποιαδήποτε απόσπαση στην ΓΓΑ.
Τσαντίστηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και μετά την επίθεση που δέχθηκε κινδυνεύει να μείνει άνεργος και να τον ζει η γυναίκα του όταν σταματήσει τον αθλητισμό. Δυστυχώς τα κανάλια δεν έκαναν το...
.χατίρι του Νικοπολίδη ίσως γιατί έχουν όλοι τους να τοποθετήσουν τον κηπουρό τους στον δήμο! Τους πήραμε χαμπάρι εμείς από την αρχή. Προωθούν οι παρουσιαστές τους δικούς τους κηπουρούς. Και την πλήρωσε ο πορτιέρο μας!

ΤΙ γράφαμε στις 18/12/08 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ>>"ΑΠΟ ΤΣΙΤΑΧ ΤΩΝ ΓΚΟΛΠΟΣΤ , ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ! ΦΤΥΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!"

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ:

"ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ"!!



αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 30/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive