Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Ο.... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ !!


Η χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στους βουλευτές του μου προκάλεσε οργή .
Και, μάλιστα, σε υπερθετικό βαθμό. Μπορεί να μην τρέφω καμιά εκτίμηση στον πολιτικό Καραμανλή, αλλά δεν φανταζόμουν ότι στην προσπάθειά του να διασωθεί θα προέβαλε μια δικαιολογία που, αν αληθεύει, τότε είναι ο ακαταλληλότερος ανάμεσα στα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων για να κάθεται στην καρέκλα του πρωθυπουργού.
Είπε ότι «δεν είχε σωστή εικόνα». Και, φυσικά, εννοούσε ότι κάποιοι δεν τον είχαν ενημερώσει σωστά. Αλλά να τον ενημερώσουν για ποιο πράγμα; Τέσσερις μήνες τώρα συγκλονίζεται η χώρα από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και όσα αποκαλύπτονται. Τίποτα δεν άκουσε; Εφημερίδες δεν διαβάζει; Τηλεόραση δεν βλέπει; Για τις δημοσκοπήσεις δεν ενημερώνεται; Με ποιον τρόπο πληροφορείται τι συμβαίνει στη χώρα την οποία υποτίθεται ότι κυβερνά;
Τα ερωτήματα δεν είναι ρητορικά. Αλλωστε, και η αξίωση να μη μας θεωρεί ο Κ. Καραμανλής ηλιθίους είναι απολύτως εύλογη. Βλέπει ένας πρωθυπουργός ότι έρχονται τα πάνω-κάτω στη χώρα, βλέπει το κόμμα του να καταρρέει, βλέπει την κοινή γνώμη να θεωρεί ότι υπουργοί του είναι λαμόγια και δεν φροντίζει καν να μάθει περί τίνος πρόκειται, αλλά περιμένει να διαβάσει ύστερα από τέσσερις μήνες το διατεταγμένο πόρισμα του Μαρκογιαννάκη για να ενημερωθεί;
Αν έτσι είναι, αλλά και αν ακόμη πρόκειται για μια φτηνή δικαιολογία προκειμένου να μετριάσει τις προσωπικές του ευθύνες, τότε ως χώρα και λαός την έχουμε πολύ πιο άσχημα από όσο νομίζουμε. Και τα χειροκροτήματα απελπισίας δεν σώζουν.
"Παληκάρι από τα Σφακιά"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 17/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive