Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

"ΙΑΣΩΝ" - "ΠΑΠΑ ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ

Φίλε Ιάσωνα
Σου έχω απαντήσει και σε άλλο μπλογκ.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά, που γράφω:Ότι, δηλαδή, το αληθινό και βαθύτερο νόημα της αναρχίας είναι η απουσία σεβασμού απέναντι στις πνευματικές και ηθικές αρχές.
Η οποία σε μεγάλο βαθμό και ποσοστό χαρακτηρίζει την άρχουσα τάξη.Και αποτελεί τη ρίζα και την πηγή και τον ηθικό αυτουργό για τις πάσης φύσεως ταραχές και καταστροφές. Γεγονός, που το φωνάζουν και οι πέτρες.
Εάν βέβαια υπάρχουν κάποιοι που αφοσίωσή τους στην άρχουσα αναρχία τους κάνει περισσότερο σκληρούς κι από τις πέτρες, γι' αυτό, όπως σου ξανάχω πει, δεν φταίω εγώ.
παπα-Ηλίας

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    Εχουν αναστεναξει τα πληκτρολογια την τελευταια βδομαδα.Χιλιαδες δακτυλα εχουν παρει φωτια,οχι απο τις μολοτωφ.Απαξαπαντες,σχετικοι και ασχετοι,νομομαθεις και μη,κοινωνιολογοι,αρθρογραφοι,εως και απλοι παπαρολογοι γραφουν αναλυσεις επι αναλυσεων με θεμα:ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;Κι ο καθενας,αναλογα με την ιδεολογικοπολιτικη του τοποθετηση,καταλογιζει τις ευθυνες στην αντιπερα οχθη και ξεμπερδευει.Υπαρχει ομως και ο κοινος νους,που θεωρητικα τον διαθετουμε ολοι.Αυτος λοιπον ο κοινος νους εχει αποφανθει απο πολυ παλια και βεβαια πριν συμβουν τα γεγονοτα οτι ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Γιαυτο και πολλες νοικοκυρες το κοβουν με το μαχαιρι και το πετανε στις γατες να το φανε!Τα κεφαλια της Ελληνικης κοινωνιας ειναι πασιγνωστα και αυτα και τα εργα τους.Απο μας,το υπολοιπο σωμα της κοινωνιας μας,λειπει το θαρρος μιας απλης νοικοκυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο πάτερ, η ρίζα όλων αυτών είναι η ηθική κατάπτωση και κατα συνέπεια η απαξίωση των πάντων. Τα σκατά κυλάνε απο ψηλά στα χαμηλά αλλά δεν μπορεί όμως να βρέχει συνέχεια. Η αλήθεια κάθε στιγμής εκφράζεται απο τις ενέργειες της μάζας, απ'το χορό μας. Το πνεύμα απλά παίζει τη μουσική
    που αρμόζει σε κάθε περίσταση. Απο ότι φαίνεται λοιπόν, οι sex pistols μόλις έγιναν ο λόγος του θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive