Τοση ευαισθησια για την Αγια του Σταλιν προσωπικοτητα, οσες φορες και να τα γραψουμε, τοσους τοννους λασπης θα προσπαθησουν να ριξουν, τα παιδια του Πατερουλη.
ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"
Ο ιδιος ο Γιελτσιν κατεθεσε στεφανι στο δασος του κατιν , ζητησε συγνωμη για το εγλκηματα, και ερχεται ενας ΧΑΛΝΤΙΡ να διαμαρτυρυθη ..
Συγνωμη κε Χαλντιρ .
Συγγνωμη που σεβομαστε τους 22.000 νεκρους δολοφονημενους απο τον γενναιο ερυθρο ΣΤΡΑΤΟ ..
Η πλεον προσφατη βιογραφια του Σταλιν εχει γραφει από τον Εντβαρντ Ρατζίνσκι, μεγαλο ρωσο βιογραφο, που ξεσκονισε κυριολεκτικα τα γνωστα και αγνωστα αρχεια του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ενωσης (ΚΚΣΕ), που τώρα αποκαλείται« σεμνά και ταπεινα» Ρωσικό Κέντρο Διατήρησης και Μελέτης της Νεότερης Ιστορίας.
Η προσεγγισι της « προσωπικοτητας» του Σταλιν θεωρειται η πιο εγκυρη και ολκληρωμενη.
Στις σελιδες του βιβλιου αυτου (εκδοσειςΝαρκισος) ο σκεπτομενος αναγνωστης θα διαπιστωσει ποσο προσεκτικα ο Σταλιν ( κατά τον Χιτλερ, μισο κτηνος-μισος γιγαντας, δηλαδη ενας κτηνωδης γιγαντας) φρόντιζε να καλύπτει με άκρα μυστικότητα τις λεπτομέρειες της ζωής του, εξαφανίζοντας παλιούς συντρόφους, παραποιώντας αρχεία και επιβάλλοντας μια προσωπολατρία γύρω από το άτομό του που ελάχιστες φορές είχε αμφισβητηθεί.
Μετά τον θάνατο του Λένιν (21 Ιανουαρίου 1924) καταφέρνει να παραγκωνίση τους εσωκομματικούς αντιπάλους του και να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος....
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 22/12/08
Κάποιος έλεγε κάτι για Ρωσσία.
ΑπάντησηΔιαγραφή/*
Καλά πληροφορημένες πηγές στη Μόσχα ανέφεραν σχετικά ότι στην αρχική ρωσική απόφαση για πολύ μεγάλο δανεισμό του Ρέικιαβικ μεσολάβησαν μεταγενέστερες επιφυλακτικότερες σκέψεις, επειδή ακριβώς το ισλανδικό δημόσιο επιβαρύνθηκε υπέρμετρα στο μεταξύ, υποχρεωνόμενο να αγοράσει μερίδια στις τρεις μεγαλύτερες τράπεζες της Ισλανδίας, άμεσα "θύματα" της χρηματοπιστωτικής κρίσης διεθνώς.
Έτσι, η Μόσχα ωθήθηκε να εκτιμήσει εκ νέου και σε νέα βάση τους κινδύνους παρόμοιας "επένδυσης" στη νησιωτική χώρα του βόρειου Ατλαντικού ωκεανού.
*/
Κι εμείς δεν ετοιμαζόμαστε να κρατικοποιήσουμε τη χασούρα των τραπεζών? Μόνο βλάκες θα επενδύανε σε τοξικά πλέον και ο Πούτιν σίγουρα δεν είναι τέτοιος