Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΘΟΔΩΡΟΥ-ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Διαβάζω στο αγαπημένο μου blogg: http://sibilla-gr-sibilla./
Και μας κάνει περήφανους!
Η επιστολή του κ. Πάγκαλου πρός τον Πρέσβη του Ισραήλ: "Αγαπητέ Κύριε Πρέσβη σας ευχαριστώ για τις τρεις φιάλες κρασιού που μου στείλατε ως δώρο εορτών. Εύχομαι σε σας, την οικογένειά σας και σε καθέναν στην Πρεσβεία σας ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο. Υγεία και πρόοδος σε όλους σας. Δυστυχώς παρατήρησα ότι το κρασί που στείλατε, έχει παραχθεί στα Υψώματα του *Γκολάν. Έχω διδαχθεί απ’ όταν ήμουν πολύ νέος να μην κλέβω και να μην δέχομαι τα προϊόντα *κλοπής. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να δεχθώ αυτό το δώρο και πρέπει να σας το επιστρέψω.Όπως γνωρίζετε, η χώρα σας κατέχει παρανόμως τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία ανήκουν στην Συρία σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αλλά και με πολυάριθμες αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας.Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω την ελπίδα μου ότι το Ισραήλ θα βρει ασφάλεια εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων του και οι *τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του ισραηλινού εδάφους από τη Χαμάς ή οποιονδήποτε άλλον θα περιοριστούν και θα πάψουν οριστικά αλλά ελπίζω επίσης ότι η κυβέρνησή σας θα σταματήσει να εξασκεί πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε σε μαζική κλίμακα από τον Χίτλερ και τις στρατιές του.Πράξεις όπως αυτές που συμβαίνουν τούτες τις μέρες από τους ισραηλινούς στρατιωτικούς στη Γάζα μας θυμίζουν ολοκαυτώματα όπως εκείνα των Καλαβρύτων, του Δοξάτου ή του Διστόμου και οπωσδήποτε εκείνο του γκέτο της Βαρσοβίας.Με αυτές τις σκέψεις, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου για εσάς, τον ισραηλινό λαό και όλους τους λαούς της δικής μας περιοχής του κόσμου.
Θεόδωρος Πάγκαλος
Αθήνα, 30/12/2008"
Αναρτήθηκε από σίβυλλα"
**********************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:
Θαρραλέα και Εθνικά περήφανη η στάση του Έλληνα Βολευτή κ. Πάγκαλου. Έχουμε μόνο κανα δυο μικρές παρατηρησούλες.
1) *Αυτή η Εθνική σας περηφάνεια κ. Βολευτά μας, που, έπινε κρασάκι όταν είσασταν Υπουργός Εξωτερικών και η Κυβέρνησή σας ΠΑΡΕΔΙΔΕ ως αμνό επι σφαγή τον αγωνιστή ΟΤΣΑΛΑΝ στούς Τούρκους στρατοκράτες; Τότε ΔΕΝ είχατε τη σημερινή -εκ του ασφαλούς-περηφάνεια;






<<<<<<(Φωτο. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΟΤΣΑΛΑΝ,ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ)
2) *Ξέρουμε για το απαράμιλλο ήθος σας, όμως το να λέτε ότι απο μικρός δεν δέχεσθε "προιόντα κλοπής", ΠΟΙΑ ηλικία σας αφορά; Αναφέρεσθε χρονολογικά στην προεφηβική ηλικία σας; Γιατί επι Κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ είδαμε
πολλούς "συντρόφους" από χλεμέντζουρες, να γίνονται Κροίσοι και σήμερα να διάγουν
Ωνάσειο βίο. Άλλοστε το είπε και η αγνοτέρα όλων, Κα Βάσω Παπανδρέου. Και κλείνοντας, τη ... γιορταστική μας παρέμβαση, την εποχή του χρηματιστηρίου, ήταν σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ, η Εθνική σας περηφάνεια;
3)*Αμ, το άλλο; ΕΣΕΙΣ και πολλά στελέχη του ακινήτου κινήματος, είσαστε ΕΞΕΧΟΝΤΑ μέλη της συνομωτικής λέσχης BILDERBERG, ξέρετε, αναφέρομαι στην Κα Αννα Διαμανοπούλου, στον Εβραικής καταγωγής κ. Γιώργο Παπανδρέου, στον Πρωθυπουργό μας κ. Κ.Καραμανλή,στον κ. Αλογοσκούφη, Παλαιοκρασσά, Βαρβιτσιώτη κ.λ.π. κ.λ.π. Δεν κάνετε λοιπόν ενα βήμα να πεισθούμε για τις φιλειρηνικές διαθέσεις σας; Μαζεύτε ΟΛΟΥΣ τους ηγέτες μέλη της λέσχης και ΟΡΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ή αύριο, Συνεδρίαση της λέσχης στη... ΓΑΖΑ!
Να δείτε για πότε σταματάν και οι "τρομοκρατικές"-όπως λέτε- επιθέσεις της Χαμάς και η απάνθρωπη δολοφονία πολιτών που υπερασπίζονται τη χώρα τους απο το Ισραήλ.
Τώρα, τα άλλα περί.... "υψωμάτων του... Γ κολάν",
ΔΕΝ κολλάν κ. Βολευτά μας. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝ!
ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ... ΠΡΟΣΟΧΗ!! Είναι σαν να γράφτηκε σήμερα για πολλούς πολιτικούς μας. ΚΑΛΗ.. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ>>
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 31/12/08

4 σχόλια:

  1. TO ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ Η . . .

    ... η γκόμενα περπάτημα, λέει κάποια νεότευκτη παροιμία.

    Την θυμήθηκα διαβάζοντας σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου ότι, σε μία πόλη της Δανίας ντόπιος - μαλλον - ανθρωπιστής ξάπλωσε κάτω δύο Εβραίους. Μπάμ και κάτω. Και μετά χάθηκε μέσα στο πλήθος. Και καλά έκανε. Όχι, θα περίμενε να τον συλλάβουν. Αφού κανείς δέν τολμάει να συλλάβει τα κτήνη στην Γάζα.

    Δέν πιστεύω να ξέρει ελληνικά ο δράστης και να με διάβασε. Σίγουρα όμως και αυτός αγανάκτησε, όταν θα είδε να κυκλοφοούν μέσα στην πόλη του οι συνήθως μουσάτοι Εβραίοι σκεπασμένοι με το μισό σουτιέν της γυναίκας τους. Μπράβο στο δανέζικο παλικάρι.

    Και κάπως έτσι φανταζόμουν ότι, θα ξεκινησει η αντίδραση με άγνωστο τέλος. Στην Ρωσία τους κυνηγούν και πολλές φορές τους βρίσκουν νεκρούς. Γι'αυτό και η Γερμανία γέμισε απο τους "επαναπατριζόμενους". Ως πότε όμως και εκεί όπου και ένας Χίτλερ άφησε την σφραγίδα του στην διδικαία αφανισμού των αντιχρίστων. Απάνθρωπο. 'Ε;;; Είναι όντως απάνθρωπο αλλά άς μήν ξεχνάμε ότι, οι Εβραίοι εδίδαξαν το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος". Άς πρόσεχαν λοιπόν απο τότε, γιατί σήμερα ελαφρυντικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    Και άς προσέχουν και οι σημερινοί ηγέτες του κόσμου. Εξαγορασμένοι ή όχι, φιλικά διακείμενοι ή πιεζόμενοι προς τούτο, θα φάνε κάποια μέρα το κεφαλι τους. 'Ας ψήφιζαν τουλάχιστον να στείλουν επι τόπου κάποια ειρηνευτική δύναμη.

    Για ποιό περπάτημα μιλάμε κύριοι; Αυτοί θέλουν ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΥΩΣΙΜΟ ...

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. It seems that you pay more attention to is a taste of life, because I saw the attitude of you for life!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive