Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ ΠΑΤΑΞΟΝ ΔΕ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΙΕ !

Αγαπητέ Νικοπολίδη…

Γράφει ο:Γιώργος Αρκουλής

Ανοικτή επιστολή προς τον αξιότιμο ποδοσφαιριστή Αντώνη Νικοπολίδη. Καταυλισμό «ερυθρών» Ρέντη.
Αγαπητέ Αντώνη,
εξαιρετικό ενδιαφέρον προκάλεσε η ενέργειά σου να υποβάλεις έγγραφα στη ΓΓΑ, ώστε να ενεργοποιήσεις το ευεργετικό άρθρο, που «τακτοποιεί» όσους αθλητές τίμησαν τα ελληνικά χρώματα στους στίβους. Υποθέτω πως στόχος σου είναι το να αποκατασταθείς επαγγελματικά όταν βεβαίως κρεμάσεις τα διάσημα γάντια σου στηριζόμενος στα υπέροχα χέρια σου και να μην έχεις ανάγκη κανένα από τα γνωστά αφεντικά (που θα μπορούσαν βεβαίως να σε αναδείξουν δημοτικό σύμβουλο και όχι εργαζόμενο σε κηπάριο). Ταυτόχρονα, βρίσκω λογικό και φρόνιμο να το κάνεις, ενεργοποιώντας το κλασικό «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Μπορεί να κέρδισες μέχρι σήμερα αρκετά χρήματα, μπορεί να τα οικονόμησες από τις ωραίες διαφημίσεις σε ρολόγια ακριβείας και συστήματα παραθύρων που δεν αφήνουν «να περάσει τίποτα», αλλά αυτά κάποια στιγμή θα γίνουν ανάμνηση ωραία και τέλος. Η προοπτική να εργαστείς στον Δήμο Κηφισιάς είναι μια γενναία ενέργεια, άλλωστε, που μακάρι να μπορούσαν να εκμεταλλευτούν πλήθος βετεράνοι του κλάδου σου και να μη «ζητιανεύουν» θέση βοηθού προπονητή σε διάφορα μίζερα σωματεία. Ξέρεις, εκεί που η αβεβαιότητα και η πείνα θερίζουν την αυτοπεποίθηση και απομυθοποιούν τα σύμβολα της ποδοσφαιρικής μας επιλογής… Όποια κι’ αν είναι η τελική σου απόφασή, θα δώσω τη μάχη μου ώστε να γίνει σεβαστή και ας είναι ο μισθός «γύρω στο χιλιάρικο», όπως έσπευσαν με νόημα να σημειώσουν οι κουτσομπολίστικες στήλες μερίδας των Μέσων.
Ας μου επιτρέψεις όμως αγαπητέ Αντώνιε να καταθέσω μια μικρή ένσταση, που δεν αφορά βεβαίως στον τίμιο κλάδων των κηπουρών (άλλωστε, δεν μπορούμε όλοι να διαθέτουμε γνώσεις πυρηνικού φυσικού ή να διαθέτουμε προσόντα… γκόλντεν μπόϊ). Γιατί δεν φρόντισες να βρεις κάτι σημαντικότερο να κάνεις, στον ιδιωτικό τομέα; Έτσι κι’ αλλιώς, οι περισσότεροι της μεγάλης αθλητικής οικογένειας οι οποίοι ευεργετήθηκαν από το Κράτος, τη στολή του αξιωματικού του ναυτικού, της αστυνομίας ή του λιμενικού Σώματος, στην ντουλάπα τους τις έχουν καταχωνιάσει με προσοχή ώστε να μη ζαρώσουν! Το να στήσεις, για παράδειγμα, ένα καλό Προποτζίδικο, θα σε διατηρούσε στο χώρο των οικονομικά προνομιούχων. Κάτι που δεν θα «ενοχλούσε» τους άσπονδους φίλους σου. Τώρα ξέρεις τί λένε; «Κηπουρός θα γίνει ο άνθρωπος και εμείς που τον συγκρίναμε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον θεωρούσαμε αστέρα πρώτου μεγέθους!»

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 23/12/08


1 σχόλιο:

  1. Ενταξει παιδια ολα καλα αλλα δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σας με το θεμα "νικοπολιδη'...μηπως ο σκοπος σας ειναι να παραπλανησετε την κοινη γνωμη απο σημαντικοτερα γεγονοτα που συμβαινουν αυτες τις μερες??
    Ημαρτον που λεει και ο Γιωργαρος...καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive