Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Επιτελους ας μην κλαψουν αλλες μανες.Ας ειναι ο Αλεξανδρος το τελευταιο θυμα

"Συντροφοι",προοδευτικοι και μη,πηγαινετε τωρα στο κεντρο της Αθηνας κι ως συγχρονοι Νερωνες απολαυστε τα κατορθωματα σας.
Γράφει ο:"ZEIDORON"
Απευθυνομαι σε ολους εσας που υποθαλπτετε αυτα τα ατομα υπερασπιζοντας τα καθε φορα που προσαγονται στα δικαστηρια και στα αστυνομικα τμηματα.Εχουμε μια βομβαρδισμενη πολη κι ενα νεαρο νεκρο.Χτες το βραδυ προβλεποντας τα γεγονοτα που θα ακολουθουσαν τη στυγνη δολοφονια προτρεψαμε τους παντες να επιδειξουν ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.Δυστυχως οι δυναμεις της ασφαλειας και της ταξης το πηραν τελειως τοις μετρητοις κι αφησαν την Αθηνα στο ελεος των διαδηλωτων.Οι "αναρχικοι" διαδηλωτες θεωρησαν οτι καταστρεφοντας,λεηλατοντας και καιγοντας οτι εβρισκαν μπροστα τους απεδιδαν φορο τιμης στο νεκρο.Δεν αντιλαμβανονταν πως ετσι ΑΜΑΥΡΩΝΑΝ και ΒΕΒΗΛΩΝΑΝ τη μνημη του.Αυτος ο πολεμος που ξεκινησε κι ισως συνεχιστει με τις συγκεντρωσεις που εχουν προγραμματιστει σε ολη την Ελλαδα δεν οδηγει πουθενα.Μονο νεκρους μπορει να εχουμε και κατεστραμενα καταστηματα.Ποιοι πολεμανε ποιους;.Ας καθησουν ολοι μαζι,Κυβερνηση,Αναρχικοι,Συμπαθουντες κι ας ψαξουν τις αιτιες που γεννουν αυτα τα φαινομενα.Παιδια της Ελληνικης κοινωνιας ειναι ολα αυτα τα ατομα που καθε τοσο,εδω και τριαντα τεσσερα χρονια,αναστατωνουν την Αθηνα κι αλλες μεγαλες πολεις.Και μαλιστα οι ομαδες αυτες σε τακτα χρονικα διαστηματα ανανεωνονται με νεο αιμα.Τι ειναι αυτο λοιπον που οδηγει νεαρα παιδια να εκφραζουν ολη τους την ενεργεια στην περιοχη των Εξαρχειων,εκδηλωνοντας ασβεστο μισος κατα του κρατους και των εκπροσωπων του;Αυτο πρεπει να ψαξουν,να το βρουν και να το επιλυσουν.Διαφορετικα δεν χρειαζομαστε ουτε Κυβερνηση,ουτε κοματα,ουτε συνδικατα.Ποσο χειροτερα δηλαδη μπορουν να γινουν τα πραγματα απ,οσο ειναι σημερα;
Υ.Γ.:Κυριε Παυλοπουλε οταν νοιωθουμε οτι πρεπει να παραιτηθουμε γραφουμε μια επιστολη παραιτησης και μετα παιρνουμε το καπελακι μας και φευγουμε.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερηκυριακη 7/12/08

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα μου συνέβη κάτι που με άφησε ευχάριστα χαζό. Το πρωί ένιωθα πως το μόνο γιατρικό που μας απέμεινε είναι μια φωτιά να κάνει στάχτη τα πάντα. Εκεί που έμπαινα στην ψυχολογία του Νέρωνα λοιπόν, χτύπησε το κουδούνι. Ο θεός πάντα έρχεται απο κει που δεν το περιμένεις και σε στέλνει, είναι τρελός χαβαλές αν δεν το ξέρετε. Ίσως απλά να είστε πολύ τρομοκρατημένοι για να γελάσετε που έλεγε κι ο βολταίρος. Με επισκεύτηκε ένα ζεύγος από αυτούς τους μάρτυρες του Ιεχωβά. Αρχικά νόμιζα οτι ήθελαν να μου πουλήσουν κάτι. Τελικά απεδείχθη πως απλά κουβεντούλα θέλανε. Έτσι χωρίς να σε ξέρουν έρχονται και θέλουν να σου μιλήσουν, κάτι το πρωτόγνωρο για την εποχή μας. Εκτός αν κάποιος θέλει να σε πηδήξει, με οποιαδήποτε έννοια. Μου διάβασαν από την γραφή λοιπόν και εγω τους είπα για τους Χόπι. Προς μεγάλη μου έκπληξη, συμφωνήσαμε. Συμφωνήσαμε επίσης στην σημασία των καιρών που ζούμε, ανεξαρτήτως της γραμμής που φοράει ο καθένας. Για να σας πω την αλήθεια, αυτή η συζήτηση με ηρέμησε καλύτερα κι απο λεξοτανίλ, χωρίς τις παρενέργειες όμως. Κατάλαβα επίσης γιατί αυτή η ομάδα ανθρώπων έχει δαιμονοποιηθεί. Δαίμονας η δαιμόνιος είναι αυτός που αναζητεί τη γνώση. Αυτή με τη σειρά της είναι δίκοπο μαχαίρι, από τη μια σου χαιδεύει τα αυτιά μα και από την άλλη στα μαστιγώνει. Εμένα μου άρεσε αυτή η δόση πάντως, ήταν αρκετά καθαρή απο προσμίξεις. Κι εκεί που ένιωθα απλά καλά, προκύπτει να δουλεύουν κι ενα τυπογραφείο και θα μου κάνουν και μια δουλίτσα που την επειγόμουν. Αυτό έχει σημασία τελικά, να γίνεται η δουλειά και να περνάμε όλοι καλά. Το λεγε κι ο Ησίοδος που ήταν και μάρτυρας άλλων εποχών, ξεχασμένων. Τι, δεν ξέρατε οτι αλλάζουμε εποχές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive