Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΙΑΣΩΝ":Τι θα κανετε χωρις εμενα..Τι θα εκανα χωρις εσας!!!!!

Καλημερα
και Χρονια πολλα σε ολους σας!!
Τις θερμοτερες ευχες μου για το νεο ετος με την ελπιδα οτι οι Μηδοι στο τελος δεν θα διαβουν και ο Λεωνιδας αυτη τη φορα θα τους τσακισει. Αρκει να τον βρουμε και να τον στηριξουμε ολοι..
Σας ευχαριστω για το βημα και την ανοχη σας..
Τους κοινους "φιλους" που ετσι αποκτησαμε απο το ιερατειο για το ιντιμεδια και την εκπομπη του αστρατευτου ψυχοπαθους τσιγγανου με τα νευρικα γελια..δεν θα τους απογοητευσω,,
Για λιγες ημερες ακομη θα μπορω να τους απαντω,
Μετα λογω ανειλημμενων υποχρεωσεως εκτος Ελλαδος δεν γνωριζω ποτε θα επανελθω στο βημα σας
Ομως στην σκεψι θα ειναι παντα οι αγαπημενοι Ελληνες αυτοι που διαφερουν αυτοι που πιστευουν και προσπαθουν για την αλλη Ελλαδα.
Ειστε κι εσεις αναμεσα τους....
Να προσεχετε
Την αγαπη και την εκτιμησι μου
Απο μενα και την οικογενεια μου
ΙΑΣΩΝ
**************
Σημ. Να είσαι πάντα καλά ΙΑΣΩΝΑ , θα μας λείψεις, εσύ και η πέννα σου. Και συ να προσέχεις. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 23/12/08

1 σχόλιο:

  1. MERRY CHRISTMAS
    AND
    HAPPY NEW YEAR
    ****************************

    Ιστορική ενημέρωση
    Όλων των οπαδών της Δεξιάς του Κυρίου .
    (copy paste από ΒΗΜΑ Κυριακής 03.Αυγ.2008 )
    *********************************************************************************

    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!

    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835.

    Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.

    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης ! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ΄ όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)

    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.

    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)

    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ****************************
    MERRY CHRISTMAS
    AND
    HAPPY NEW YEAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive