Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Mε πρωτοβουλία ΨΩΜΙΑΔΗ ξαναστήνεται το περίπτερο που έκαψαν οι φλώροι

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ Κουκουλο-ΦΛΩΡΩΝ?
Με δαπάνες της Νομαρχίας, θα ανακατασκευατεί το περίπτερο που έκαψαν οι κουκουλοφλώροι σπυριάρηδες κάγκουροι χαλβάδες, τα ξημερώματα της Κυριακής 2-11-08, σύμφωνα με δήλωση του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος καταδίκασε τα επεισόδια, όπως και ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Από την πλευρά της αστυνομίας, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης, δήλωσε: "Κατανούμε απόλυτα τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες του κόσμου. Ωστόσο όταν οι δράστες βρίσκονται μέσα στο πανεπιστήμιο, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα." Τρίχες!
Και αφού και κατανούμε τα παράπονα των 4ο ανθρώπων των οποίων κάηκαν τα αυτοκίνητα και των 20 καταστηματαρχών που είδαν συντρίμια την περιουσία τους, κάνουμε μια πρόταση: Επειδή όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτή την κατάντια, να αποζημιώσουμε όλοι μαζί αυτούς τους ανθρώπους. Στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ να μπει εκτάκτως προσαύξηση των δημοτικών τελών κατά 50 ευρώ σε κάθε νοικοκυριό της Θεσσαλονίκης και επιπλέον να κρατηθεί από το Δώρο Χριστουγέννων, όλων των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, το ποσό των 100 ευρώ! Τα χρήματα να δοθούν στους πληγέντες, από τις πέτρες των φλώρων, που υποδύονται τους αναρχικούς*.
Έτσι, θα "κατανοήσουμε" καλύτερα όλοι μας!!! Έτσι, δεν είναι;

*Αναρχικός είναι ένα άτομο υψηλής θεωρητικής κατάρτισης, με συνεπή μακροχρόνια αντισυμβατική στάση ζωής. Δεν είναι ο κάθε "κάγκουρος" αγάμητος τσόγλανος, που κάνει χαβαλέ, ένα Σαββατόβραδο, καίγοντας περίπτερα γιαγιάδων και αυτοκίνητα ασθενών από την επαρχία, που ξενυχτούν καταταλαιπωρημένοι, δίπλα στους αρρώστους τους, στα γειτονικά νοσοσκομεία.
Αναρτήθηκε από taxalia!

2 σχόλια:

  1. Οι ιδεολογικές αναλύσεις είναι μάλλον αδιάφορες για τους μικρούς ταλιμπάν καθώς η επιβίωση αποτελεί πολύ πιο ενδιαφέρουσα και απαιτητική ασχολία γι'αυτούς. Προσωπικά πιστεύω πως όλοι αυτοί οι πνευματικοί "αναρχικοί", είναι απλά αμπελοφιλόσοφοι και υποκρίνονται εκ του ασφαλούς. Η πραγματική αναρχία είναι μια παρενέργεια που προκύπτει από τη κακοδιαχείριση της κοινωνίας. Όταν δεν μπορείς να επιβάλεις καμία φόρμα αναλαμβάνει το χάος, είναι τόσο απλό. Η εμφύλιος σύρραξη είναι αναπόφευκτη όταν αυτοί που κυβερνούν είναι ταυτόχρονα ανίκανοι να συσπειρώσουν τη πλειοψηφία αλλά και να συγκρατήσουν την τάξη. Η κοινωνία όμως φέρει συλλογική ευθύνη για την ομαλή ένταξη των κουταβιών σε αυτή. Πάνω στην απληστία μας και μη έχοντας άλλη πηγή εύκολου πλουτισμού κάναμε τα παιδιά μας δούλους, και τα μεταπωλήσαμε κιόλας. Όλοι αυτοί λοιπόν, οι σύγχρονοι μαχητές των πόλεων, μπορούν να προσδιοριστούν ακριβέστερα ως εξεγερμένοι αντάρτες. Η ανάγκη οδηγεί στην πράξη και αυτή στην ικανότητα όμως. Σύντομα θα έχουμε να κάνουμε με λιοντάρια, αποφασίστε λοιπόν αν είναι να τα βάλουμε από τώρα στα κλουβιά να τελειώνουμε. Μπορούμε επίσης να τη δούμε Γεωργία και να αρχίσουμε τις γενοκτονίες, ή δεν είναι το στυλ μας αυτό? Πολλά και πολλά μπορούμε να κάνουμε, το θέμα όμως είναι τι δεν κάναμε για να μην φτάσουμε εδώ. Τα χάλια μας είναι όλα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και ο τελευταίος "κάγκουρος" αγάμητος τσόγλανος δικαιούται υπεράσπιση. Άλλοι πάλι χρειάζονται να ανοίξουν λίγο τους ορίζοντες τους. Καλύτερος τελικά είναι αυτός που καταφέρνει και ισορροπεί στα άκρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive