Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Η *ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ" ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !! EINAI ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ?? ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ!


Μέσω ...ΙΚΑ "παραγράφεται" το βίντεο...

"Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος πάνω από τα προσωπικά δεδομένα"!. .

Μια απόφαση για το ...ΙΚΑ σώζει την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που δέχτηκε να δει το επίμαχο βίντεο για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Με αφορμή αίτημα βουλευτών να τους παρασχεθούν από το ΙΚΑ προσωπικά δεδομένα, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποφάσισε ότι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος υπερισχύει των προσωπικών δεδομένων και η Βουλή μπορεί και πρέπει να έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία που ζητεί. Την ενημέρωση αυτή έκανε ο πρόεδρός της Χρήστος Γεραρής κατά την ακρόασή του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Ετσι "παραγράφεται" η μετάδοση του βίντεο...
PRESS-GR
*********************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr:α) *ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ χαρακτηρίζουμε την αρχή γιατί 20 μήνες ΔΕΝ απαντάει στον Υπουργό Δικαιοσύνης. (ΔΕΣ ΕΔΩ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/11/blog-post_38.html) Υπάρχει ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται "πατερίτσες" η Ν.Δ?, β) Απο που προκύπτει κ. Γεράρη πρόεδρε της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ αρχής, ότι το κοινοβούλιο είναι υπεράνω των νόμων που ΑΥΤΟ ψήφισε? γ) Τι σχέση έχουν τα προσωπικά δεδομένα του ΙΚΑ, με την νομιμοποίηση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ πράξης? δ) ΠΟΙΟΣ σας νομιμοποιεί κ. Πρόεδρε της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ αρχής να γνωμοδοτείτε ότι μπορεί να καταργηθεί και να παραβιασθεί ο νόμος που ισχύει για ΟΛΟΥΣ και έτσι να δημιουργηθεί δεδικασμένο παρομοίων πράξεων με βάση την ακατανόητη δική σας γνωμοδότηση? Άποψή μας είναι ότι όταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ή έστω υπαρκτές αρχές υποκαθιστούν τους νόμους και τη λειτουργία του κοινοβουλίου, τότε ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και εκ του Συντάγματος προκύπτει ότι καθήκον και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ των πολιτών, είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πέμπτη 20/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive