Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Ημερίδα στην Κύπρο για την λαθρομετανάστευση

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ.
η Εταιρεία Μελέτης Εθνικών Θεμάτων (ΕΜΕΘ) διοργανώνει στην Συνομοσπονδία Εργαζομένων Κύπρου (λεωφόρος Στροβόλου 11, Στρόβολος, Λευκωσία) ημερίδα με θέμα
«Η απειλή της λαθρομετανάστευσης».
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
9:30-10:00 - Χαιρετισμοί από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, τον Κρίνο Μακρίδη (πρόεδρο της ΕΜΕΘ) και τον Σταύρο Καρκαλέτση (ΕΜΕΘ Ελλάδος).
10:10-12:30 - Τοποθετήσεις από τον Βασίλη Καρβουνιάρη (δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, συγγραφέας), τον Ηλία Ηλιόπουλο (ιστορικό-συγγραφέα), τον Γιάννη Κολοβό (επικοινωνιολόγο-συγγραφέα), τον Ανδρέα Μακρίδη (φιλόλογο-συγγραφέα) και την Λώρα Παπαντωνίου (παθολόγο-επιδημιολόγο).
12:30-13:30 - Συζήτηση
13:30-15:00 - Γεύμα με συντονιστή τον Ανδρέα Μορφίτη (μέλος της ΕΜΕΘ)
webmaster@e-grammes.gr - http://www.e-grammes.gr
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη 25/11/08

1 σχόλιο:

  1. Όποτε κάνω αυτή τη συζήτηση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, κανένα. Που τάσσονται τελικά αυτοί οι Κύπριοι και τι σχέση έχουμε μ'αυτούς? Οδηγάνε ανάποδα, μετράνε ανάποδα μιλάνε ανάποδα και αν τους το πείς σου λένε πως όλοι οι άλλοι είναι ανάποδοι. Μπορεί. Πρόκειται για ζήτημα άποψης οπότε και υποκειμενικό. Γιατί όμως να το υπερασπίζεσαι με πάθος? Πόσο μάλλον τον βρεττανό που "ήρθε και σε έκανε άνθρωπο". Λυπάμαι, μου φαίνεται πως, αντ'αυτού, βαρβαρίσατε μάλλον. Και γι'αυτό, με τις βασιλικές σας πλάτες, εξάγετε πλέον χρυσούς μάνατζερς σαν τον Εφραίμ. Αυτά τα άτομα αφήσατε και πήραν την θέση των προτύπων σας ενώ έχετε πληθώρα προσφάτων ηρώων. Φοβάμαι πως πάνω στον εγω-εθνικισμό σας θα τους υπερασπιστείτε κιόλας. Όπως και να έχει, προσωπικά σας θεωρώ έλληνες, άσωτους όμως. Αυτό διότι πλέον πληρείτε την περιγραφή μιας τυπικής βρετανικής αποικίας. Τελικά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Είμαι ρατσιστής αν προτιμώ τον νταβατζή μου ομοεθνή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive