Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Λαικισμος Λαικισμος Λαικισμος...

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"
Ειναι να εκμεταλλευεσαι τον πονο και την δυστυχια για τα μισητικα κυρηγματα "αγαπης."
Λαικισμος ειναι η αποκρυψις των πραγματικα υπευθυνων που ειναι οι ιδιοι οι δικταορισκοι που κυβερνουν τα εξαθλιωμενα κρατη της Αφρκης, σφαζουν κλεβουν και εκεμεταλλευονται τα δισ δολαρια που εισεπραξαν ως βοηθεια και τα οποια να ειχαν επενδυσει θα ειχαν γινει Ελλαδα.Ενω Πατερ αγοραζουν οπλα απο την Κινα χωρις ομως να κατηγορει αυτες τις χωρες για την συνδρομη τους στον αφανισμο.Λαικισμος επισης ειναι να παρουσιαζονται οι επιχειρηματΙες ως λησταρχοι επειδη διαλεξαμε τον αμβωνα του διαδικτυου να κατηγορουμε συκοφαντικα οποιον δραστηριοποειται στην ελευθερη οικονομια.Εξαλλου ειναι αυτη η οικονομια που καταφερε στην ελλαδα να εχουμε θανατους οχι απο την πεινα αλλα απο την παχυσαρκια!!!.Ενω εχουμε εδω στην Βαλκανοταλιμπανια μας τα παχυσαρκα παιδια στο μεγαλυτερο ποσοστο σε ολη την Ευρωπη,Το μεγαλυτερο αριθμο κινητων ανα κεφαλη στην ευρωπη αφου και στο νηπιαγωγειο οι μανουλες με τα κινητα τα στελνουν τα παιδια τους κι ας χρεωστουν στις πιστωτικες τους καρτες..
Επισης λαικισμος ειναι η συλληβδην κατηγορια γενικα και αοριστα προς ολους που ασχολουνται στον ελευθερο τομεα .Αυτοι που πραγματικως παραγουν, δημιουργουν θεσεις εργασιας και προσλαμβανουν υπαλληλους.Και ειναι υπο μαρξιστικο διωγμο..
Ελιωσε πια απο το γλυψιμο η καραμελλα της ''ντοπιας και της ξενης'' εξουσιας.Τα διαβαζουμε και στον Ριζοσπαστη αυτα Πατερ.Ισως θα ητο πρωτοτυπο να μας λεγατε κατι πραγματικα για την αγαπη και το πως θα μπορουσαμε να βοηθησουμε. Τους ελληνες στα σκοπια, στην ΑλβανΙΑ με αποστολες ρουχων και υποδηματων που πεταμε, με ελληνικα βιβλια, αλλα και εκει στα παιδακια Της φΩτογΡαφιας.Αφηνοντας τα χιλιοειπωμενα με την κροταλιζουσα ξυλινη γλωσσα των ανθρωπων της επαναστασης που ΧΑΘΗΚΕ.
Τελος Λαικισμος αισχιστου ειδους η επαναλαμβανομεη κατηγορια των νομων και της δικαιοσυνης, ως εαν ο λαος ποτε θα πιστευση οτι νομος ειναι οι φωνες του οχλου και της ομαδας που τον εκμεταλλευεται.( Βεβαια σε καθε αφηγησι ομογαλακτων ως το κερασακι της τουρτας ειναι οι κακοι νομοι , το δικιο του εργατη του ανθωπωλη του Αλεξη, του Βαγιανατου..ο καθ ενας εχει το δικο του δικιο..Εκτος απο εκεινο που υπαγορευουν οι ''απανθρωποι'' νομοι μας...)
Εισηγουμαι.Ας μην πρωτευουμε μονο στον Λαικισμο.Υπαρχουν και αλλα ''ανθρωπιστικα'' πεδια να δραστηριοποιηθουμε..
ΙΑΣΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα της δικαιοσύνης δεν είναι η τύφλωση. Φταίνε κυρίως αυτοί που εκμεταλεύονται τόσο απροκάλυπτα ενα τυφλό κοριτσάκι. Δυστυχώς όμως είναι αναμενόμενο ενα πουτανάκι να απαξιωθεί, ανεξαρτήτως της πορείας του στο χρόνο. Τώρα δα την έχουν στριμώξει στη βουλή οι σάτυροι και ετοιμάζονται για τον οργιακό βιασμό. Θα μπορούσαν να μας τα δείχνουν το βράδυ με σήμα το ακατάλληλο τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive