Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Στρατιωτική ''δωρεά'' της Τουρκίας στα Σκόπια!!

Η στρατιωτική συνεργασία Σκοπιανών-Τούρκων συνεχίζεται και μάλιστα εμβαθύνεται κιόλας όπως φαίνεται και μετά από αυτή την εξέλιξη!
Από πηγές των ΜΜΕ των Σκοπίων έγινε γνωστό πως η ''φίλη'' και γείτονας Τουρκία αποφάσισε να δωρίσει στα Σκόπια οχήματα παντώς εδάφους ''Land Rover'' (φωτογραφία)
γεννήτριες αλλά και σκηνές εκστρατείας, στα πλαίσια της συνεργασίας των 2 χωρών σε στρατιωτικό επίπεδο!Έχουν προηγηθεί συνεκπαιδεύσεις μονάδων αλλά και η μετεκπαίδευση Σκοπιανών αξιωματούχων στην ''φίλη'' Τουρκία. Να υπενθυμίσουμε πως ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας κος Ιλκέρ Μπάσμπουγ, έλκει την καταγωγή του από το Μοναστήρι (Μπίτολα) της ΠΓΔΜ.Η δωρεά αυτή των Τούρκων αγγίζει τα 275.000 δολάρια!!!Τόσο μεγάλη φιλία πια με μια χώρα που η Ελλάδα αυτή την περίοδο συγκρούεται για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας της;Μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από όλες αυτές τις βοήθειες της Τουρκίας προς τα Σκόπια;Μήπως δεν είναι ούτε τυχαία αλλά και ούτε συμπτώσεις;
Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!!!
..((Λ))
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 3/11/08

1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι καινουριο .Θελουν να επητεθουν στην μακεδονια για να αποκωψουν απο τον κορμο της ελλαδας την Θρακη.αυτα ειναι γνωστα,τη κανουν ομως οι δικοι μας`,δυστιχως τιποτα.οπως αφησαν μονη την κυπρο ετσι θα αφησουν και
    την υπολυπη ελλαδα.ολα κοιτωνται
    μακρα των Αθηνων.Μαλον παλι ο λαος μας θα φανει αξιος των περιστασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive