Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Μια «Λαικια» Δημοκρατια…εν δρασει.

Επιλεκτικη Μυωπια...Βουγκαμαρα και Κουφαμαρα.

ΓΡΑΦΕΙΟ:"ΙΑΣΩΝ"

Οι «φιλοι»της Δημοκρατιας, σπευδουν κάθε φορα να διευκρινισουν με την ολοστρογγυλη λογικη που διακρινει τους ντροπαλους εραστες του σταλινισμου, τα «θετικά» της «Λαικιας» Δημοκρατίας. Δηλαδη του ολοκληρωτικου συστηματος μιας τραγελαφικης και τρομοκρατικης γραφειοκρατιας που απομυζα τους δουλοπαροικους, ενώ υποτιθεται ότι κυβερνουν οι «Προλεταριοι»και η οποια απαξ «επικρατησει» καταργει τις εκλογες και τα αλλα κομματα.
Φαντασθειτε δε προλεταριους τον Κο Βενιζελο ή την Κα Κατσελη ή την Κα Παπαρηγα ( όμως ελαφρα αδυνατισμενους σε καθεστως λαικιας Δημοκρατιας) π.χ που ενδιφερονται για την προωθηση του σοσιαλισμου την Ελλαδα.
Ο λογος που αναφερουμε αυτά είναι για την ειδησι που περασε, ή μαλλον δεν περασε ουτε στα ψιλα των μεσων Αποβλακωσεως και αριστερων Αποψεων.
Ότι , όπως δηλωσε ο Προλεταριος κος Τσαβες, «η σοσιαλιστικη επανασταση δεν μπορει να καταλυθη» λογω των εκλογων που φερουν επικρατεστερο το ηγετικο στελεχος της αντιπολίτευσεως Μανουέλ Ροζάλες, ο οποίος διεκδικεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας -αυτόν του Μαρακαΐμπο- και ότι «θα στειλη τανκς στις πολεις οπου οι υποψηφιοι της κυβρνησης υποστουν ηττα..»
Αυτή εινα η «Λαικια » Δημοκρατια των Προλεταριων…Μονιμη διαρκης, ειρηνικη, Ανατικατασταστη ( κυριολεκτικως).
Μονο που τα τανκς εδώ είναι καλοδεχουμενα από τους προοδευτικους που κοσμουν το στερεωμα της Βαλακνοταλιμπανιας αλλα και από τα υπολοιπα κομματα που συμμετεχουν στον Λαικισμο και την Υποκρισια..
Να θυμισουμε στους οπαδους της επιλεκτικης ληθης οτι ο «Λαικος» ΣΤΡΑΤΟΣ της Βενεζουέλας στις 26/5 2007, κατέσχεσε τον εξοπλισμό του μοναδικου εναπομειναντος αντικαθεστωτικού τηλεοπτικού σταθμού, RCTV, κατέσχεσε τους αναμεταδότες του σταθμού, και αφηρεσε την άδεια λειτουργίας .Ενω τον αντικατεστησε μ' ένα κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο προαγει «το Πιστευω του Τσαβες»
Ζηλευετε ???????
ΙΑΣΩΝ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 20/11/08

1 σχόλιο:

  1. Ο λαικισμός είναι από την μεριά του Ιάσωνα με σκοπό να μην καταφέρει ποτέ ο λαός να σηκώσει κεφάλι και να ελευθερωθεί από αυτά που τον δεσμεύουν.
    Η περιγραφή ενός σοσιαλισμού όπως τον φαντάζεται ο Ιάσωνας δεν έχει καμία σχέση με έναν σοσιαλισμό όπως τον φαντάστηκε ο Μαρξ. Ο σοσιαλισμός δεν είναι καφενείο, είναι επιστήμη και την επιστήμη πάντα την εχθρεύονταν οι λαικοί.

    Ο σοσιαλισμός είναι σωστός στη θεωρία του. Κι αυτή η θεωρία είναι προς όφελος όλων των ανθρώπων αφού θα καταργήσει την εκμετάλλευση και τους πολέμους.
    Τώρα, ο Ιάσωνας και κάθε Ιάσωνας προσπαθεί να πείσει ότι ενα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί και μια λύση δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

    Ειναι δικαιολογημένο λ.χ. το πλουσιότερο 1% των ενηλίκων παγκοσμίως -όλοι κάτοικοι της Ευρώπης και των Η.Π.Α. να νέμεται περισσότερο από το 40% του παγκόσμιου πλούτου ενώ, αντίθετα, το φτωχότερο 50% του παγκόσμιου πληθυσμού να κατέχει μόλις το 1% του παγκόσμιου πλούτου.

    Είναι δικαιολογημένο να μην υπάρχει δημόσια υγεία και να πληρώνεις για την υγεία σου.

    Ρωτάει κιόλας ειρωνικά αν ζηλεύουμε που ο Τσάβες έκλεισε τον σταθμό που του έκανε αντιπολίτευση.
    Λαική σοσιαλιστική δημοκρατία δεν επιτρέπει τη συζήτηση για την ανατροπή του σοσιαλισμού.

    Δε συνιστά παραβίαση της σοσιαλιστικής δημοκρατίας.

    Επίσης ίσως ξεχνάει την περίοδο στην Ελλάδα όπου και ο Ριζοσπάστης και το ΚΚΕ ήταν παράνομα σε συνθήκες "δημοκρατίας"

    Μήπως κι αυτός ζηλεύει αυτή την εποχή?


    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive