Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 / 11 / 2008

Διεθνής αναγνώριση για τον ΛΑΟΣ :

Ο Αντιπρόεδρος των «Ευρωπαίων Δημοκρατών»

Κωστής Αϊβαλιώτης επίσημος προσκεκλημένος

στο Ευρωκοινοβούλιο, στην μεγάλη Ευρωπαϊκή Εκδήλωση

για τα εγκλήματα του ναζισμού

ενώ και ο Πρέσβυς κ. Γ. Γεωργίου εκπροσωπεί

την Πολιτική Ομάδα IND/DEM ως Αντιπρόεδρός της.

Αναγνώριση του καίριου ρόλου του ΛΑΟΣ στον αγώνα κατά του ρατσισμού αποτελεί η συμμετοχή δύο στελεχών του κόμματος στην μεγάλη Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τα εγκλήματα του ναζισμού. Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης προσεκλήθη να μετάσχει στην μεγάλη αυτή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 10 Νοεμβρίου εκπροσωπώντας την Πολιτική Ομάδα «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» (E.D.G.) στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ενώ στην ίδια εκδήλωση την Πολιτική Ομάδα IND/DEM εκπροσώπησε ο Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Γ. Γεωργίου.

Ο Πρέσβυς κ. Γ. Γεωργίου (ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος της IND/DEM από το 2007) και ο Κωστής Αϊβαλιώτης (στον οποίο έχουν ανατεθεί καθήκοντα Αντιπροέδρου της Πολιτικής Ομάδας των «Ευρωπαίων Δημοκρατών» στο Συμβούλιο της Ευρώπης) εκπροσώπησαν τον ΛΑΟΣ στην κορυφαία αυτή εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Πέτερινγκ και στην οποία μετείχαν, εκτός του κ. Πέτερινγκ, η Επίτροπος κ. KUNEVA, ο τ. Πρόεδρος της Πολωνίας κ. KWASNIEWSKI, ο Πρόεδρος του Συμβουλιου της Ευρώπης κ. DE PUIG, πολλοί ευρωβουλευτές και άλλοι σημαντικοί πολιτικοί παράγοντες από όλη την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωστής Αϊβαλιώτης ήταν ο μόνος Έλληνας βουλευτής που εκπροσώπησε μία Πολιτική Ομάδα του Συμβουλίου της Ευρώπης σε αυτήν την κορυφαία Εκδήλωση, η οποία απασχόλησε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες της Ευρώπης και κατά τη διάρκειά της είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για τα εθνικά μας θέματα κορυφαίες μορφές της ευρωπαϊκής πολιτικής και του αγώνα κατά των διακρίσεων, τις οποίες τόσο ακριβά έχουν πληρώσει οι Έλληνες με τις διώξεις στην Τουρκία, την Βόρειο Ήπειρο, τα Σκόπια, την Κύπρο κλπ. Ο Κωστής Αϊβαλιώτης ανέπτυξε παράλληλα και τις θέσεις του ΛΑΟΣ ο οποίος έχει ιδιαίτερα υψηλό κύρος στην Ευρώπη λόγω της επιτυχούς πορείας του ηγέτη του Γ. Καρατζαφέρη στο Ευρωκοινοβούλιο επί 4 σχεδόν χρόνια. Ο Πρέσβυς κ. Γεωργίου, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως γνωστός από τη δραστηριότητά του στο Ευρωκοινοβούλιο και την πολύχρονη και επιτυχή πορεία του στο διπλωματικό σώμα, είχε την ευκαιρία να θέσει στις προσωπικότητες από το εξωτερικό που μετείχαν στην παραπάνω εκδήλωση σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Ελλάδα και τα οποία παραμένουν εκκρεμή εξαιτίας της έλλειψης συντονισμένης δράσης και επαρκούς ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης εκ μέρους όλων των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωστής Αϊβαλιώτης προσεκλήθη και σε νέα μεγάλη διεθνή εκδήλωση για τον αντισημιτισμό η οποία θα διοργανωθεί τον Φεβρουάριο του 2009 στην Βουλή των Κοινοτήτων, στο Λονδίνο, όπου και πάλι θα μετάσχει ως Αντιπρόεδρος των «Ευρωπαίων Δημοκρατών», της 3ης μεγαλύτερης Πολιτικής Ομάδας της Ευρώπης.

αναρτηθηκε απο αρυρη σιδερη τριτη 11/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive