Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Κανεις ποτε δεν προκειται να βρει τους εμπρηστες των δασων μας,γιατι απλουστατα δεν θελουν να τους βρουν.
ΓΡΑΦΕΙ Ο "Zeidoron"

Τη μια θα μας λενε οτι φταιει ο στρατηγος Ανεμος και την αλλη οτι καποια αγροτισα πηγε να καψει ξεροκλαδα και βεβαια θα ξεφυτρωνουν ξενοδοχεια,βιλες και δρομοι για να τα εξυπηρετουν.Περσι καηκε σχεδον ολη η Ελλαδα,ακουσατε να πηγε κανεις φυλακη;Να θυμησω κατι που συνεβει επι πρωθυπουργιας Γ.Ραλλη και που δεν ειναι ασχετο μ'αυτο που γινεται σημερα με το καψιμο των δασων.Πρεπει ναταν το 1980 οταν καιγοταν το ενα μετα το αλλο τα πολυκαταστηματα της Αθηνας που ηταν Ελληνικων συμφεροντων (ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ,ΜΙΝΙΟΝ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΡΑΓΩΝΑΣ).Πανε τριαντα χρονια τωρα κι ομως ποτε δεν μαθαμε ποιοι τα καψανε και γιατι.Το γιατι βεβαια ειναι προφανες αφου τη θεση τους στην αγορα κατελαβαν πολυεθνικες κολοσοι.Οταν λοιπον μαθουμε ποιοι εκαψαν τοτε τα πολυκαταστηματα,θα μαθουμε και ποιοι καινε τωρα τα δαση.Μενει να δουμε τι αλλο θα ξεφυτρωσει στα καμενα.Λετε να ελπιζουμε οτι καποια στιγμη θα ευαισθητοποιηθουν οι κυβερνωντες,οι νομαρχες,οι περιφεριαρχες,οι δασαρχες, η δεν ξερω ποιοι αλλοι θα μπορουσαν να σωσουν το περιβαλον;
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 2/11/08

3 σχόλια:

  1. Κε Ζειδωρε,
    Η πατριδα μας καιγεται γιατι ειμαστε αδιαφοροι και για τι εχουμε αναμεσα μας προδοτες ελληνες στην αστυνομικη ταυτοτητα αλλα γενιτσαρους στην ψυχη.
    Διοτι δεν τα εκαψαν οι πολυεθνικες τα υπερ καταστηματα που αναφερσθε κε Ζειδωρε..Ηταν πολυ ευκολοτερο να να τα αγορασουν.Τις πυρπολησεις τους εμπρησμους τις κανουν οι στρατευμενοι της αναρχοαριστερας το νεο ανταρτικο των πολεων.Φταιμε ολοι.Ισως κι εσεις κε Ζειδωρε(Ζει +δωρον) .Που αντι να τους καταδικαζουμε και να τους κατακρινουμε αυτους τους οψιμους δειλους και θρασεις ψευτοανταρτες, ψαχνουμε να βρουμε αλλοθι ιδεολογικο και κοινωνικο..Ποτε οτι φταιει η αδικη η κοινωνια, ποτε οτι φταινε οι πολυεθνικες, εκτος απο αυτους που ειναι οι δραστες. Την Πατριδα, τις σημαιες, τα αστυνομικα τμηματα, τα καταστηματα, τα βιβλιοπωλεια τα καινε οι δειλοι απατριδες , οι υπουλοι θρασεις ψευδοοδιανοουμενοι που προσπαθουν διακαιολογησον καθε ασχημια αρκει να βγουν λαδι τα "παιδια" .Παραδειγματος χαριν Κε Ζειδωρε.. Αν το μαθατε.Ισως αν βλεπετε τηλεορασι, ή και στο διαδικτυο. Εχθες τα καλοπαιδα εκαψαν ενα περιπτερο στην Θεσσαλονικη αυτοκινητα, και τραυματισαν 8 αστυνομικους.Εσεις τί λετε?.Τους καταδικαζετε αυτους τους δειλους μασκοφορους ψευδο ανταρτες?

    Χωρις φιλοσοφικη αναλυσι
    Τις καταδικαζετε?


    Οπως επισης ( μαλιστα δεδομενης της χριστιανικης ευαισθησιας τα παιδια αυτα βγηκαν απο την θεολογικη σχολη κε Ζειδωρε)αυτη την εικονα του αναρχικου με την μολοτωφ που ειναι ετοιμος με την "βοηθεια του Θεου" να ....την Παναγια?"
    Που ειναι η ευαισθησια σας κε Ζειδωρε.?

    Ιασων
    Υ.Γ

    Γιατι καιγεται η πατριδα μας κε Ζειδωρε..
    Παρακαλω διαβαστε και αυτο..

    Ομως.Επειδη συγχρονοι αναλυτες, θεωρουμενοι εκπαιδευτικοι, ιστορικοι, διανοούμενοι, οι λεγόμενοι, πνευματικοί άνθρωποι, προσπαθουν σημερα ειτε να ξαναγραψουν την ιστορια στα μετρα και τα σταθμα της αριστερας ή ακομη και να δικαιολογησουν τρομοκρατικες επιθεσεις, καταστροφες εν ονοματι μιας λαικιστικης ψευτοδιανοησης, αξιζει να διαβασουμε μια μεγαλοφυια εναν πραγματικο προφητη τον Ντοστογιέφσκι, που στους «Δαιμονισμενους», προφητευει με αφορμη μια δολοφονία το 1869 ενός σπουδαστή-μέλους ενός τρομοκρατικού πυρήνα, την σημερινη καταστασι..Ο ηρωας ( τρομοκρατης) του εργου του Ντοστογιεφσκι, ο Βερχοβενσκι επιβεβαιωνει αυτο που βλεπουμε καθημερινα σε ολα τα μισητικα κυρηγματα αγαπης.Απροσμενους συμμαχους....
    Παρακαλω την προσοχη σας στα λεγομενα του τρομοκρατη .:

    «-Aκούστε, στην αρχή θα ξαμολήσουμε φασαρίες,- βιαζόταν τρομερά ο Bερχοβένσκι. Σας το'χω ξαναπεί, θα τρυπώσουμε μέσα για μέσα στο λαό. Tο ξέρετε πως από τώρα κιόλας είμαστε τρομερά δυνατοί! Δικοί μας δεν είναι μονάχα κείνοι που σφάζουν και καίνε, ούτε κείνοι που πυροβολούν όπου τους καπνίσει ή εκείνοι που δαγκώνουν. Kάτι τέτοιοι μας είναι εμπόδιο και τίποτ' άλλο. ...Aκούστε, τους έχω κιόλας μετρήσει: ο δάσκαλος που περιγελάει μαζί με τα παιδιά το Θεό τους και το λίκνο τους, είναι κιόλας δικός μας. O δικηγόρος που υπερασπίζεται τον μορφωμένο δολοφόνο λέγοντας πως είναι πιο ανεπτυγμένος απ' τα θύματά του και πως δεν είχε άλλο τρόπο ν΄αποκτήσει λεφτά παρά σκοτώνοντας, είναι κιόλας δικός μας. (...) Oι ένορκοι που αθωώνουν τους δολοφόνους, είναι δικοί μας. O εισαγγελέας που τρέμει στη δίκη μη τυχόν και δεν φανεί αρκετά προοδευτικός, είναι δικός μας, δικός μας.Oι διοικητικοί υπάλληλοι, οι λογοτέχνες, ω, είναι πολλοί οι δικοί μας, πάρα πολλοί, κι ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν».

    Δηλαδη το προβλημα της τρομοκρατιας, της βιας, της αναρχιας, ειναι πρωτιστως πολιτικο και κοινωνικο.Οχι αστυνομικο.Οταν η πολιτεια , η κοινωνια, θα παψη να λαικιζη να κανακευη να χαιδευη αυτια και να επαινη αντι να καταδικαζη Οταν θα παψη να διακαιολογη ενιοτε και με την παλαια διαθηκη οδηγο τα αδικαιολογητα ως απαντησι στην αδικια που συνανταμε στη ζωή μας.

    Γι αυτο καινε την πατριδα μας κε ΖΕΙΔΩΡΕ
    Γιατι δεν υπαρχουν ανΘρωποι να την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε κυριε Ιασωνα,παρ'οτι το πονημα σας εχει ανακριτικο η μαλον εισαγγελικο υφος,σας απαντω ευθαρσως οτι καθε νοημων ανθρωπος καταδικαζει τετοιου ειδους ενεργειες.Και συμφωνουμε επισης οτι περι ψευτοανταρτων προκειται.
    Εκεινο που σας διαφευγει ειναι οτι οι κουκουλοφοροι, που προκαλουν ολες αυτες τις καταστροφες, παιδια της Ελληνικης κοινωνιας ειναι.
    Και μαλιστα δεν σας κανει καμια εντυπωση οτι απο το 1974 και μετα η δραση των δηθεν αναρχικων συνεχιζεται αδιαλειπτως χωρις να συλλαμβανεται ποτε κανενας,η αν κατα λαθος συλληφθει καποιος στο δικαστηριο αθωωνεται;
    Μηπως η δραση ολων αυτων εξυπηρετει τις εκαστοτε Κυερνησεις;Γιατι εγω δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση για την εσαει ατιμωρησια τους.Ειναι βεβαιον οτι καποιοι τους καλυπτουν,αλλιως μια διμοιρια των ΜΑΤ θα τους ειχε καταστησει ανικανους για καθε δραση.
    Αναζητηστε λοιπον κυριε Ιασωνα τα αιτια της υπαρξης των "αναρχοαυτονομων" στα ανωτερα πολιτικα και κοινωνικα μας στρωματα και στην ελλειψη παιδειας των συγκεκριμενων παιδιων.
    Καμια ιδεολογια δεν πρεσβευει την καταστροφη της περιουσιας και του ιδρωτα των συμπολιτων μας.
    Τους ειδατε ποτε να επιτεθουν στη Βουλη,στα Υπουργεια,σε μεγαλες βιομηχανικες μοναδες η στους πυργους των μεγαλοσχημων;Οχι γιατι εκει ειναι φρουρια απορθητα.
    Στο βιος του λαουτζικου επιτιθονται γιατι εκει τους επιτρεπουν,για να μην πω τους κατευθυνουν.
    Οσο για τις ανισοτητες και τις αδικιες που συνανταμε στη ζωη μας ειναι ενα αλλο τεραστιο θεμα στο οποιο θαθελα καποια μερα να αναφερθειτε εκτενως και χωρις "παρωπιδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ΟΛΑ
    ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive