Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

ΤΟΠΕ ! ΤΟΠΕ Ο....ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Ερχεται η Αλλαγή ...από την Αμερική!

Βρε σεις εκεί στο ΠΑΣΟΚ θα τον μαζέψει κάποιος; Έχουμε τα βάσανά μας θάχουμε και τις κουτσουκέλες του Κουτσούκου να μας σπάει τα νεύρα με τις ανακυκλωμένες ανοησίες του;
ΕΛΕΟΣ πια. ΕΛΕΟΣ!
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
Υπό την πίεση της Εθνοσυνέλευσης και του λαού ο οποίος έχει καταλάβει τις Βερσαλλίες, ο Λουδοβίκος ΙΣΤ’ επικυρώνει τη Διακήρυξη μόλις στις 5 Οκτωβρίου. Ο αυριανός πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει δηλώσει ήδη "όχι στη λευκή επιταγή στις ελληνικές τράπεζες, που τακτοποιεί συμφέροντα και πιθανές... εξαρτήσεις".Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον διέξοδος των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 7% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, η μοναδική μας ελπίδα, είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά και πίστη!!Σαρωτική νίκη Ομπάμα και Παπανδρέου στις επικείμενες εκλογές.Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα και ο πλανήτης άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!
Dr KOUTSOUKOS
Σημ. Εντάξει φίλε, βγές Βουλευτής, Υπουργός,Αρχιμανδρίτης,Πρωθυπουργός,Πλανητάρχης, ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ, αλλά κάνε μας τη χάρη, ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ. Μας κλόνισες το νευρικό μας σύστημα.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 2/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive