Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΙΑΡΙΣΣΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΨΑΤΕ,ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;

Καλά σας λέει το taxalia κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ!













Διευκρινήσεις:
1. Κατανοείτε υποθέτω το "συνεργάτες της αστυνομίας". Μιλάμε για το ιδεολογικό αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης.
2. Σεβόμαστε τους αναρχικούς, μέχρι εκεί που δε φαντάζεστε. Ο κόσμος θα ήταν πολύ διαφορετικός, αν δεν υπήρχαν ακτιβιστές, αντιφασίστες, επαναστάτες, αναρχικοί. Δε σεβόμαστε καθόλου, όλα αυτά τα κωλόπαιδα που υποδύονται τους αναρχικούς, γιατί ξέρουμε καλά, ότι είναι οι αυριανοί "ηγέτες" της αστικής τάξης. Μέσα από αυτούς -τα συγκεκριμένα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς- θα ξεπηδήσουν οι .. τηλεαστέρες, υπουργοί, μεγαλοδημοσιογράφοι, εκδότες κ.λ.π. του μέλλοντος. Γιατί είναι ο σκληρός βραχίονας της "συμμαχίας των πρόθυμων", που χρηματοδοτείται γενναία, από τα κέντρα, που ποτέ δεν κατήγγειλλαν και ποτέ δεν ενόχλησαν!
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ 40 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ!
ΟΥΤΕ ΚΑΙΝΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΥΦΛΩΝ !!!
**Δείτε το βίντεο του αίσχους ΕΔΩ>>"Σοβαρά επεισόδια από ομάδα κουκουλοφλώρων στη Θεσσαλονίκη"
taxalia
****************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr: Φυσικά συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ και επαυξάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive